IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да улесните живота си

7 септември 2018 14 30

Или по-точно как сами го усложнявате...

Снимка:istock

Снимка:istock

Всички ние имаме личностни черти, които са в конфликт с това, което знаем, че е най-добро за нас. Не всеки от нас обаче може да превъзмогне тези свои негативни качества, дори да знае много добре, че те му пречат да живее по-щастливо.

Ето от какво има нужда всеки зодиакален знак, за да се чувства по-пълноценен и да живее по-добър и балансиран живот.

Овен

Трябва да се отпуснете и да приемете факта, че хората ще ви харесват, дори когато бъркате. Добре е да разберете, че животът не е едно гигантско състезание и не е нужно да изблъсквате встрани всички наоколо, само и само за да стигнете пръв до върха. Този подход само ще ви отнеме удовлетворението от факта, че най-накрая сте постигнали целта си.

Телец

Разберете, че дори да загубите дадена битка, нищо фатално няма да се случи. Няма проблем да изказвате мнението си гласно, но все пак не е добре да наранявате хората умишлено, само и само, за да им покажете, че сте повече от тях. Променете начина, по който общувате с другите, станете по-мили и дипломатични и хората ще се научат да ви ценят повече.

Близнаци

Никога няма да можете да се справите с болката си, ако продължавате да я маскирате със саркастични забележки и вицове. Научете се да скърбите, когато изживявате труден момент в живота си, а не да се преструвате, че нищо ви няма. Хората, които умеят да почувстват болката си, управляват емоциите си много по-добре, а това е нещо много положително.

Рак

Не е проблем, че сте толкова раними и емоционални, проблем е, че отказвате да говорите за това как наистина се чувствате и то с най-близките си хора. Това само ви причинява загуба на ценни хора от живота ви. Близките ви не могат да четат мислите ви и да разбират вашите истински желания. Научете се да общувате с думи, а не само да се цупите.

Лъв

Имате дар слово, но сте склонни да преувеличавате доста. Хората ще ви ценят повече, ако престанете да се криете зад фалшив образ непрекъснато. Открийте кой сте наистина, а след това покажете истинското си лице пред близките си. Гордостта и егото ви са другите две основни пречки в живота ви и трябва да се научите да ги опитомявате.

Дева

Спрете да бъдете толкова негативни и недоволни. Като вечно твърдите, че чашата е наполовина празна, няма да промените обстоятелствата в света, в който живеете. Ако бълвате критики и отрицание навсякъде, където идете, хората в крайна сметка ще се уморят да се занимават с вас. Опитайте се да се съсредоточите върху хубавите неща в живота си.

Везни

Трябва да престанете с манията си, да се опитвате да се харесвате на всички. Не може цял живот да робувате на мисълта си как другите възприемат вашата личност. Много хора ще се разочароват от вас, когато разберат, че не смеете да изказвате позицията си именно, за да не си навлечете неприятности. Хората без ясно мнение не са особено високо ценени.

Скорпион

Спрете да мислите само за това как да си разчистите сметките с хората, които не ви харесват. Научете се да загърбвате миналото и да се фокусирате върху настоящето и бъдещето. Наистина трябва да разберете, че се самонаранявате, когато продължавате да носите болката в себе си. Научете се да прощавате.

Стрелец

Разберете, че животът ви понякога ще е скучен, но с внасянето на хаос в него, няма да облекчите тази скука. Не тормозете хората около себе си само защото сте отегчени. Така само ще отблъснете близките си. Научете се да цените важните хора в живота си повече и като цяло помислете по-добре върху подредбата на приоритетите си.

Козирог

Хем се страхувате да не останете сами в живота, хем доброволно се изолирате от хората. Трябва да разберете, че изграждането на невероятно високи изисквания и очаквания към другите ще ви донесе само вреда и самота. Няма нищо лошо в това понякога да поискате помощ и/или да оставите близките си да бъдат по-силни от вас.

Водолей

Точно като представителите на зодия Козирог, и вие сте склонни да прекъсвате връзките си с хората от страх някой да не ви нарани. Но трябва да разберете, че не всеки има лоши намерения спрямо вас. Нека хората да влязат в живота ви и да ви научат какво е споделено щастие. Вие заслужавате да се радвате на обичта на другите, защото имате голямо сърце.

Риби

Има разлика между това да си влюбен и да обичаш дълбоко – ще си спестите много болка, ако осъзнаете този факт. И е добре да бъдете егоисти от време на време – не е нужно да поставяте желанията и нуждите на близките си на първо място и то винаги. Научете се първо да обичате себе си и едва тогава ще можете да покажете истинската ви любов към другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари