IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си струва да научим от Девите?

8 септември 2018 14 15

Този знак означава добродетел

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сезонът на най-педантичния и смислен земен знак – Девата, е обявен за открит. Защо да вземем пример от него?

Този знак означава добродетел. И колкото повече научаваме за тях, толкова повече искаме да сме като тях. Вземете за пример една типична Дева като Бионсе (родена е на 4 септември). Строг график за работа, поразително внимание към детайлите по време на всяко представление (от костюми до видео) и важността на безупречния обществен образ, за който тя полага постоянни грижи.

Всичко това е характерно за представителите на първия есенен знак. Девите са известни бойци за справедливост и човешки права, сред тях има много благодетели и активисти.

Нито един знак не притежава само добри качества, но можем да твърдим, че ако една Дева се появи във вашата среда – тя със сигурност ще осигури необходимата подкрепа в труден момент.

Девата често е обвинявана в „тъмната страна“ на перфекционизма – прецизност. Но ако дори половината от хората работят със същата трескава интензивност като тяхната, всичко щеше да се случва по-лесно и по-ефективно.

Да, не всеки ще хареса да живее като една Дева. Но пък си струва да вземем нещо полезно от тях, особено в техния период. За начало – сутрин направете списък на нещата и се опитайте да го следвате. И ще усетите, че ежедневието ви може да бъде далеч по-лесно...

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари