IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за периода 10-16 септември

10 септември 2018 07 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 10-16 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Условието за напредък е да сте инициативни. Обмисляйте задълбочено ходовете си и бъдете готови за нестандартни решения. Ще постигнете целите си, ако не чакате резултатите да ви дойдат наготово. Където не става с дипломация опитайте с хитрост, но не „нагазвайте в чужди води“. Не са изключени конфликтни моменти в семейството, предизвикани от вечната ви заетост. Близките ви имат нужда от вас и трябва да се радвате, че е така. Много малко е нужно, за да успокоите обстановката, така че постарайте се.

Телец

Мотото ви за тази седмица е „стабилност“ и то навсякъде. Ще имате възможност да стабилизирате позициите си поне в три направления: на работното място, в отношенията с любимия човек и сред приятелите. Знаете какво ви е нужно и знаете как да го постигнете. Търпението ви е пословично и няма да ви подведе, но с издръжливостта си не бива да злоупотребявате. Проявете лоялност към приятелите, искреност към брачния партньор и търпимост към колегите. Ще ви окажат съдействие, когато е необходимо, но като цяло трябва да сте самостоятелни.

Близнаци

Не разсейвайте мислите си към далечното бъдеще, а подреждайте задачите тук и сега. Опитвате се да разпределите силите си на няколко фронта, но накрая може да се окаже, че „гоните вятъра“. Концентрирайте се върху реалното, обозримото и в съчетание с ресурсите си. Понеже много обичате да правите комбинации ще имате възможност да съчетаете актуалните си задачи, с недовършени, но взаимносвързани. Придържайте се към една много удобна зависимост: ако денят ви е бил напрегнат, осигурете си пасивна почивка, ако имате намерение в свободното време да се забавлявате до изнемога, то на работното място го карайте по-спокойно.

Рак

Ако имате желание да реализирате някаква промяна, да направите нещо ново, първо си изяснете защо не ви харесва старото или какво точно трябва да промените. Така ще реализирате замислите си с много по-малко ресурси, ще намерите възможност за подходящи комбинации. Преди да се захванете анализирайте детайлите от различни гледни точки и координирайте мнението си с това на всички, които би засегнала промяната. За прилагане на новите идеи може би ще ви трябват и нови знания. Не е изключено да се натъкнете на затруднения, но пък след като получите желаните резултати ще сте променили качеството си на живот.

Лъв

Положителните емоции ще са свързани с личния ви живот. Не е изключено да се появи нов член в семейството. Новината ще е свързана с тържество, но и с разходи. Не се паникьосвайте, в същото време близък роднина или приятел ще ви предложи съучастие в кратък проект, от който пък ще получите приходи. Наслаждавайте се на преживяванията, те ще са различни от всичко случило се до момента. Творческият ви потенциал е силен и е възможно да финализирате задача, която от доста време ви отегчава. Ще се почувствате така, сякаш сте се спасили от огромен товар. Още един повод за радост.

Дева

Проявете предпазливост и анализирайте събитията в детайли. На моменти инициативите ви може да се окажат стопирани още преди да сте се заели с тях активно. Потърсете причините, може да се окажат субективни. Ако установите, че някой съвсем целенасочено ви пречи, не влизайте в саморазправа. Изчакайте докато намесата придобие по-реални очертания и реагирайте по правилата. Ще установите, че има и други засегнати, които са готови да отстояват позициите си. Решението да се обедините не е лошо, стига да не си създадете погрешни илюзии и да се отклоните от първоначалната цел.

Везни

Ще имате прекрасната възможност да съчетаете полезното с приятното и професионалното с личното. През тази седмица може да се наложи да пътувате за повече от един ден. Поканете любимия човек да ви съпровожда. Ще освежите отношенията си, а неговото/нейното присъствие ще ви предпази от необмислен флирт. Успоредно с развлеченията ще се справите и с текущите си задачи. Ще ви е много по-лесно, защото настроението ви ще е прекрасно и ще сте в стабилен духовен баланс. Новостите ще са свързани предимно с материалната страна на ежедневието ви.

Скорпион

Увлечени в работа може да пропуснете някои „дребни подробности от пейзажа“. За всяка непозната дейност, с която се захващате ненадейно ще получавате и предложение за съдействие. И ако първия и втория път не ви направи впечатление, че то идва от един и същ човек, то при третия ще е време да се замислите. Може би някой се опитва да се сближи с вас, да ви накара да вярвате в себе си? А може би просто се опитва да ви покаже, че сте значими? Поемете въздух, намалете темпото и анализирайте ситуацията независимо дали сте във връзка или не. Преценете много внимателно действията си, ако имате партньор. Що се отнася до необвързаните, може би е време „да хванат бика за рогата“, вместо да плуват в собствените си фантазии.

Стрелец

Ще се убедите в собствените си възможности. Предстои не особено динамичен, но доста пълноценен период. Ще се случат промени, свързани с отношенията ви. Физическото ви състояние ще е безупречно, но емоционалното не чак толкова. Някои събития може да ви „извадят извън кожата“. Опитайте се поне да контролирате изказванията си, така ще си спестите конфликти и ще си изработите правилна тактика. Ще имате възможност да оставите в миналото неща (или отношения), които отдавна са ви омръзнали и да се заемете с нещо ново и далеч по-перспективно. Предизвикателствата не ви плашат, така че може да започнете и от нулата.

Козирог

Напрежението леко ще се покачи. Ще сте доста ангажирани, но не заетостта ще е източник на отрицателни емоции, а нечий опит да омаловажи постиженията ви. Въздържайте се от спонтанни реакции, които биха подсказали намеренията ви. Правилната тактика е да заложите на „задкулисни“ действия и да потърсите слабото място на онзи, който търси вашите пропуски. Звучи коварно, но може да се окаже единствената еквивалентна реакция. Разчитайте на интуицията си. Ще ви подскаже как да се справите с провокацията без да навредите никому. Ако запознаете екипа с подробностите ще потвърдите неутралитета си.

Водолей

Непредвидено парично постъпление още в началото на седмицата ще ви зарадва. Ще ви е „добре дошло“ и ще ви ентусиазира да стартирате идея, която обмисляте от известно време. Ако разполагате с достатъчно ресурси и не се налага да използвате точно този приход може да си позволите експеримента. Ще разчупи монотонността от рутинната работа. Дори да не го довършите ще сте на ясно къде са пропуските и колко ви остава до крайната цел. Освен това някой, на чието мнение държите и за вас е безспорен авторитет, ще оцени високо усилията ви. Доброто настроение ще се отрази позитивно на личните отношения. Полемиките с членовете на семейството ще са далеч по-малко и като правило ще завършват с някаква закачка.

Риби

Част от задачите, с които предстои да се справите през тази седмица ще ви затруднят. И то не защото нямате идея каква е крайната цел, а защото не разполагате с достатъчно ресурси и ще се налага да заложите на „подръчни материали“. Не си губете времето да „откривате топлата вода“, потърсете информация за приложени към момента практики. Със сигурност ще откриете нещо, което да ви е от полза. От там нататък, възстановявайки психическата си стабилност, ще преборите апатията и всичко ще се случва без особени усилия. Вероятно ще получите и неголямо финансово постъпление, с което бихте могли да организирате кратко семейно пътешествие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари