IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 септември

11 септември 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По щастливо стечение на обстоятелствата някои ваши обещания или задължения ще отпаднат. Усещането, че сте се отървали от неприятен товар ще е неповторимо, но не се увличайте в сладки мечти, не всички неприятности са в миналото. Запазете усещането си за реалност и подредете обосновано следващите планове.

Телец

Съобразявайте се с характера на събеседниците си и избягвайте скептичните забележки. Не е изключено стар конфликт отново да набере сили. Не се занимавайте с поведението на околните, а със собствените си задължения.

Близнаци

Почти през целия ден ще се наложи да се занимавате с познати, рутинни задачи, които съвсем няма да са предпоставка за прекрасно настроение. Едва следобед обстановката ще се разведри. Ще присъствате на кратко импровизирано тържество с шеги и закачки, където ще срещнете хора с разбирания, доста близки до вашите.

Рак

Ще е малко трудно да съчетаете духовните си предпочитания с битовите условия, но можете поне да опитате. Поведението на околните на моменти ще е противоречиво. Не засягайте слабите им места, независимо дали одобрявате действията им или не.

Лъв

Заемете наблюдателна позиция и се старайте да не се конфронтирате нито с колегите, нито със съседите и най-вече с членовете на семейството. В момента може да не ви направят забележка за пропуските, но след време ще ви ги напомнят. Търсете вежлив начин за отказ на неприемливи предложения.

Дева

Вероятно ще се наложи да се върнете към някаква сложна задача, която преди време сте стопирали или отложили. За пореден път ще е трудно да се справите самостоятелно, така че помислете обстойно на кого можете да разчитате и си организирайте подходящ екип.

Везни

Настроението ви е нестабилно и сте доста раздразнителни. В комбинация с лека разсеяност е възможно да си създадете неприятности, допускайки някаква грешка. Проверявайте резултатите от работата си, защото някой съвсем умишлено ще се опита да извади на показ слабите ви места.

Скорпион

С привичната си чувствителност ще усетите, че около вас назрява конфликт. Във възможностите ви е да го предотвратите и трябва да направите всичко възможно. В момента само вие сте в стабилна позиция, така че действайте решително.

Стрелец

Общителни сте и имате нужда от подходяща компания. Ще ви е приятно да споделите мислите, които ви вълнуват, но е желателно да си подберете събеседници с вашия начин на мислене. Иначе има опасност да попаднете сред хора, които рано или късно ще се опитат да се възползват от недостатъците ви.

Козирог

Контролирайте емоциите и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Сега е важно да запазите и стабилизирате позициите си, а не да „откривате топлата вода“. Овладейте вредните навици, за да не си създадете неприятели.

Водолей

Не бързайте с новостите, за да не се окаже, че сте във фалстарт. Проверете първо надеждността на всички участници в екипа, за да откриете „слабата брънка във веригата“ и да не стане така, че вместо да стартирате на пълни обороти сте включили на празен ход.

Риби

Следвайте предварително изградения график и набелязано направление на действие. Наблюдавайте, за да предотвратите всички опити да ви отклонят. Не е противопоказно да се включите в чужди задачи, ако се налага, но преди всичко гледайте своята работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари