IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 септември

12 септември 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да ви предложат участие в дългосрочен бизнес-проект, изискващ сериозна инвестиция и от ваша страна. Запознайте се подробно с клаузите и дайте съгласие, само ако ще получите покритие на рисковете. Опитайте се да си извоювате индивидуални условия.

Телец

Не е изключено да се наложи да пътувате за уреждане на служебни въпроси. Ако има възможност да си изберете спътник, то направете го. Партньорите ви може да се опитат да оправдаят с вас собствените си грешки. Не позволявайте да се случи.

Близнаци

В процеса на работа може да се натъкнете на сложен въпрос. Едва ли ще намерите отговора в интернет или печатни издания. Обсъдете с по-опитни приятели, техните препоръки ще се окажат приложими.

Рак

Ентусиазмът ви за работа днес ще е в „зоната на здрача“. По-добре още от сутринта в шеговит тон обявете, че нямате намерение да си давате много зор, за да не ви обвинят в мързел. За по-убедително може да се аргументирате с липса на вдъхновение.

Лъв

Днес ще се занимавате с разни разплащания, или по друг начин казано, с управление на парични потоци. Ще получите почти изненадващ приход, може би стар заем, който почти веднага ще употребите за покриване на собствени задължения. Мисълта, че сте направили нещо полезно ще повиши тонуса ви.

Дева

Ще се наложи да се справите с разни дребни спънки и недоразумения. Следвайте събитията без опит да ги променяте или да се намесвате. Ориентирайте вниманието си към текущите задачи. Нещата съвсем скоро ще си дойдат по местата и ще сте в състояние да действате според личните си предпочитания.

Везни

Възможно е да се почувствате леко неспокойни днес. Най-добрият начин да се избавите от това усещане е да отделите време за духовните си потребности. С приятна книга, филм или музика ще възстановите психическото си равновесие и ще забравите за отегчителните неприятности, с които на моменти се налага да се справите.

Скорпион

Първоначално всичко ще ви се получава много лесно, но изненадващо може да се появят технически проблеми с комуникацията. Не се захващайте с ремонт на оборудването, а с поставяне на ред в текущите задачи. Може да ви хрумне интересен начин за заработване на допълнителни приходи.

Стрелец

Подходящо е да отделите време за външния си вид. Вие ще останете доволни, а околните ще са във възторг. Приемете го като печеливша инвестиция, защото скоро може да участвате в професионална дискусия и да попаднете на нови перспективни партньори.

Козирог

Неприятна новина или случка може да ви подтикне към апатия и меланхолия. Опитайте се да споделите преживяването с приятел, на когото имате доверие. Ще чуете мнение, изградено от различна позиция и най-вероятно ще преодолеете негативното си настроение.

Водолей

Проект, върху който работите отдавна, но до момента не придобива актуалност най-после ще получи заслужената си оценка. Изведнъж ще станете по-популярни, отколкото сте си представяли. Порадвайте се на успеха, но не се възгордявайте.

Риби

Продуктивни сте и ще постигнете значителни резултати с незначителни усилия. Възможно е да ви поканят на делова среща в неформална обстановка. Подхождайте предпазливо, не е желателно да променяте вида на отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари