IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво качество ви пречи да откриете любовта?

15 септември 2018 14 15

Вижте кои черти усложняват личния ни живот

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако вашата връзка е в задънена улица или търсенето на партньор е приключило с горчиво разочарование, може би си заслужава да погледнете вътре в себе си, преди да обвинявате всички и всичко за неуспеха. Колкото и странно да звучи, според астролозите и зодиакалният знак играе роля. По-точно някои черти на всяка зодия пречат за щастието в личния ни живот. Нека астрологията да не ограничава любовта, а обратно, да ви направи по-информирани, пише Elle.

Кои са тези черти?

Овен: Импулсивност

Кой би помислил, че пред нас е един от най-романтичните знаци на зодиака? Овните често идеализират любовта като перфектно чувство, без недостатъци. И желанието на всяка цена и колкото е възможно по-скоро да го тества ги кара да са безумно нетърпеливи. Това е всичко заради естественото любопитство и любовта. Не дават на другата половинка шанс да покаже дълбочината и гъвкавостта на своята природа и на свой ред можете да останете с грешни впечатления. Поради прекомерната енергия и импулсивност, можете да пропуснете шанса да откриете едни чисти и трайни отношения.

Телец: Нерешителност

Представителите на тези зодии са невярващи и прекалено предпазливи. Те се влюбват бавно, методично и не бързат да „вкарат“ даден човек в живота си. Това със сигурност не е лошо, но когато сте твърде предпазливи и упорити, това може да обезкуражи другите. В любовта често сте нерешителни – вместо да вярвате истински във възможността за силна и страстна връзка с някого, вие предпочитате да я избегнете.

Близнаци: Заетост

Близнаците са много комуникативни и с активна социална позиция. Обичат да са в центъра на вниманието, да говорят публично, да се заобикалят с все повече и повече нови хора. Няма нищо лошо в това. Но понякога такава „жажда за живот“ може сериозно да попречи на личния живот. Списъкът от задължения и събития ги поставят пред един уютен разговор. Да, вашият авантюризъм е в голяма помощ за нови запознанства, но постоянно изпълненият график става сериозна пречка за създаването на здрава връзка.

Рак: Необходимост от безопасност

Ракът е човек, който постоянно се нуждае от чувство за сигурност. При най-малката опасност или дискомфорт той започва да се побърква. Защитната им природа ги предпазва от рискове, но понякога зад привидната „опасност“ се крие истински шанс за стабилна и гореща връзка. И трябва да разберете, че без известно количество риск, решимост да направите крачка напред, да вкарате нов човек в живота си – няма как да изградите своето щастие.

Дева: Мисли прекалено много

Хората около вас изглеждат неразумно организирани, но никой дори не може да си представи, че всъщност има пълен душевен хаос в главата ви. Вие непрекъснато „решавате да промените решението си“. Вие сте страхотен слушател, дълбок мислител и силна, но мълчалива душа. Имате възможност да намерите истинска любов, но първо трябва да успокоите гласовете в главата си. И да осъзнаете, че да се влюбиш е хубаво, независимо дали всичко ще върви по предварително начертания ви план.

Лъв: Гордост

Винаги знаете точно какво искате и как да го постигнете, постигайки целите си без външна помощ. Самостоятелната ви природа може да изиграе жестока шега, когато става въпрос за взаимоотношения – или мислите, че нямате нужда от никого, или пожелавате някого в такава степен, че го възприемате като ваша собственост. Това, което наистина ви пречи за намирането на истинска любов, е гордостта. Опитайте се да преодолеете поне временно неустоимото желание да бъдете единственият център на Вселената.

Везни: Идеалисти

Винаги се опитвате да направите всички наоколо щастливи, да вършите правилните неща и да създадете пълна хармония. Намерете точния баланс. Когато става дума за взаимоотношения, това може да бъде вашата слабост. Вместо да вършите това, което искате или искрено да изразявате чувства, вие като хамелеон се опитвате постоянно да се адаптирате към ситуацията. Това е вашата нерешителност, която може да попречи на търсенето на истинска любов. Не е нужно да променяте свое решение, само защото някой друг иска и се страхувате да изразите мнение. Понякога трябва да сте верни на това, което наистина искате, и да направите крачка напред.

Скорпион: Независимост

Вие обичате да сте сами, следвайки собствения си ритъм на живот и често това е най-продуктивното решение. Свикнали сте да пренебрегвате връзката като нещо по-малко важно, което ви пречи да се съсредоточите върху нея. Но дълбоко в себе си искате любов. И за да намерите истинското чувство, трябва да сте готови да споделите живота си с някого.

Стрелец: Лекомисленост

Вие сте приключенци, но и лекомислени, меко казано. Нова храна, нови хобита, пътуване до нови места – това е за вас. Творческата личност на Стрелец мрази рутината. Често виждате връзката като вид ограничение, а не благословия. Това, което наистина ви пречи да намерите истинска любов, е че сте несериозни, когато става дума за поемане на ангажименти. За да позволите на някого да влезе в живота ви, трябва да разберете, че любовта не е препятствие. И не е нужно да избягате от първия проблем.

Козирог: Сериозност

Козирогът винаги вижда общата картина на това, което се случва, грижи се за бъдещето, има ясен план за живота. И когато става дума за взаимоотношения, стратегията не се променя – трябва да знаете къде започва този път, как се развива и с кого споделяте вашите ценности и цели. Това е страхотна тактика, особено когато става дума за дългосрочни ангажименти. Но това, което ви пречи за намирането на истинска любов е фактът, че сте твърде сериозни, че не давате на никого шанс. Хората са несъвършени и когато се освободите от това желание да намерите „идеалния“ човек, който олицетворява всички мечти, вие ще разберете, че хората се влюбват, правят грешки, изучават себе си и другия човек, растат заедно. И е невъзможно да се установи от самото начало или да се планира.

Водолей: Щедрост

Щедростта е вашата същност. Непрекъснато давате всичко на другите, поставяте ги на първо място и споделяте всичко с хора, които имат нужда от помощ. Това е най-красивата черта на вашия характер, но понякога Водолеите стават толкова щедри, че могат да загубят всичко. Често сте толкова изтощени от такива социални контакти, че нямате сили дори да обърнете внимание на партньора си. А той остава с чувството, че се отдръпвате. Пречката да откриете щастието на любовта се крие в неспособността ви да кажете „не“. Вместо да се фокусирате върху себе си и върху това, от което се нуждаете, винаги давате, давате и давате отново – и това създава отдалеченост между вас и желания партньор.

Риби: Въображение

Рибите са най-дълбокомислещия знак. Често си представят определени сценарии, романтични ситуации и изграждат фантастични диалози в главата си. Докато не се отдалечат толкова от истината, че едва ли си спомнят какво всъщност се е случило. Могат да пропуснат истинската любов, защото винаги си мислят как може да бъде, вместо да се радват на щастливия момент.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари