IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл зарадва феновете си с картичка

13 септември 2018 10 30

Благодари за пожеланията за рождения ден

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Херцогинята на Съсекс показа за пореден път колко земна е. Съпругата на принц Хари зарадва своите фенове с картичка. По този начин тя им благодари за пожеланията, изпратени по случай рождения ѝ ден.

На картичката пише, че е впечатлена от вниманието за нейния празник и връща към всички своите най-добри пожелания.

Брадли Донован, който следи изявите на британското кралско семейство, сподели в своя профил в Instagram, че е получил картичката и е много щастлив от вниманието. „Винаги се вълнувам, когато получавам толкова важна картичка“, коментира той и уточнява, че през годините е получил още няколко, изпратени от кралския двор.

Херцогинята на Съсекс навърши 37 години на 4 август. Тя за първи път отпразнува рождения си ден като кралска особа, като избра това да стане в тесен кръг. Освен това тя присъства на сватбата на Чарли ван Страубензи, на който Хари бе кум.

Междувременно стана ясно, че всички подаръци, които феновете са изпратили за рождения ден на Меган, ще бъдат върнати, защото по протокол тя няма право да ги приеме.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари