IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 септември

13 септември 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обръщайте внимание на изказванията на околните, анализирайте чутото, помислете доколко можете да се възползвате. Най-вероятно ще промените някои свои позиции и ще си поставите нови цели. Случайна среща ще повиши настроението ви.

Телец

Някой от близките ви ще се нуждае от помощ. Преди да се втурнете, помислете доколко човекът може да се справи самостоятелно и участвайте само в останалата част. Мислете не само кой какво мнение ще си създаде за вас, а и доколко алтруизмът, който проявявате би ви навредил.

Близнаци

Най-вероятно ще ви хрумнат разни хитроумни мисли как да си докарате допълнителни доходи, но със сигурност не разполагате с необходимите ресурси за реализацията им, така че не се ентусиазирайте твърде много. Не е изключено да усетите лека умора и нежелание да проявите каквато и да било инициатива. Ако е така, по-добре не се насилвайте.

Рак

Емоционалното ви състояние е стабилно, но очаквайки някакво известие или документ може да усетите леко напрежение. Ще получите известието привечер и ще възстановите душевното си равновесие. Дотогава се занимавайте старателно с текущите си задължения.

Лъв

Спокоен и продуктивен ден. Отнасяйте се вежливо към околните, реагирайте с усмивка дори на скептичните забележки, ще си спестите неприятности. Някой може да се опита да се сближи с вас, преценете дали си заслужава.

Дева

Нищо запомнящо се няма да се случи днес. Обичайната работа, стандартните занимания и обкръжението, с което сте свикнали едва ли ще ви вдъхновят. Ако все пак имате нужда от малко по-различни емоции може да посетите концерт, изложба или театрална постановка.

Везни

Настроението ви е прекрасно и сте невероятно социални и бъбриви. Не разпространявайте информация, която се отнася до трети лица. Реагирайте предпазливо на новите контакти. Не е желателно да експериментирате с непознати хранителни продукти.

Скорпион

Добрите новини ще са свързани с битовата организация у дома. През останалото време някой упорито ще ви досажда с предложенията и принципите си. Опитайте се да се отървете внимателно, за да не предизвикате враждебност, от която може да си изпатите.

Стрелец

Ще ви възложат сложна задача и останалите членове от колектива негласно ще ви натоварят с лидерски функции, разчитайки на мъдростта и познанията ви. Не отказвайте, но реагирайте предпазливо, за да не се натоварвате с непосилни отговорности.

Козирог

Ще присъствате на някакво мероприятие, което ще ви зарадва и ентусиазира. Не е изключено да загубите предмет със сантиментална стойност. Не драматизирайте ситуацията, нещо ново ще компенсира загубата.

Водолей

Може би ще ви е малко трудно да се концентрирате. Ще елиминирате възможността за грешки, ако си съставите точен график още в началото на деня. Преценете причината за обхваналата ви разсеяност и си осигурете почивка, ако установите, че е в следствие на преумора.

Риби

Прекалено сте чувствителни и склонни да се потапяте в тревогите на околните. Ако наистина желаете да приемете нечия чужда роля, определено ще ви се получи. Ако обаче установите, че събеседниците ви са прекалено инертни, бъдете предпазливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари