IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо всеки се нуждае от приятел със зодия Везни?

13 септември 2018 14 20

Кои са най-големите предимства на зодията?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

В днешно време е трудно да намериш истински приятели, на които може да се разчита. Забързаното ежедневие кара повечето хора да мислят само за себе си и да не се интересуват от живота на околните.

Ако се нуждаете от интелигентен, тактичен и забавен приятел, с когото да споделяте хубави и не чак толкова приятни моменти, потърсете човек със зодия Везни. Те лесно се сприятеляват и няма да ви предадат.

Вижте защо представителите на този знак са страхотни приятели:

Мразят конфликта

Везните не понасят кавгите. Те винаги гледат да избегнат споровете и да охладят страстите при напрегната ситуация. Родени са за дипломати, затова внасят мир във всеки конфликт. Подобно на уреда везна, хората с този знак винаги „претеглят“ предимствата и недостатъците, за да избегнат агресията и нападките.

Влияят се от мнението на другите

Те са нерешителни, дори може да се каже, че не знаят какво искат от живота. Това им създава проблем при вземането на ежедневни решения. Но от друга страна винаги ще приемат това, което им кажете, защото лесно се повлияват от чуждото мнение. Например, ако отидете на кино, ще ви оставят вие да изберете филма.

Нерешителността на везните ги прави добри приятели и гаджета на онези, които обичат да имат водеща роля.

Дискретни са

Ако имате някакъв проблем или им доверите някаква тайна, те ще бъдат много дискретни. Везните предпочитат да не разгласяват нещата, за да помогнат на приятелите си. Когато някой ги потърси за съвет, Везните с лекота ще го мотивират за нови начинания.

Другото хубаво нещо е, че каквото и да им кажете, Везните никога няма да ви се разсърдят, нито да ви съдят.

Щедри са

Хората с този знак обичат да се раздават без да искат да получават в замяна. Дори и да нямат възможност, те ще дадат последните си пари, за да услужат на този, който ги помоли. Все пак прекалената им щедрост не означава, че позволяват на хората да ги използват и да им се качват на главата.

Креативни са

Независимо дали става дума за украса на апартамента за някое събитие, за парти игри в офиса или някое хоби, на Везните може да се разчита, защото те са творчески натури. Те обичат да организират тематични купони и могат сами да си ушият костюма за Хелуин.
Освен това Везните са много музикални и с таланта си могат да накарат приятелите си да се усмихнат и да се почувстват по-спокойни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари