IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 септември

16 септември 2018 06 58

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не предприемайте рискови операции и не се поддавайте на изкушения. Ще направите подарък и ще получите подарък, което много ще ви зарадва.

Телец

Настроението ви е прекрасно, днес сте склонни да простите грешките и предизвикателствата на близките си. Не отказвайте, ако ви помолят за помощ или съвет.

Близнаци

Преди обед е най-добре да останете сами със собствените си мисли и да отложите насрочените срещи. Контролирайте емоциите и най-вече изказванията си, една грешна дума може да ви докара непредвидени финансови загуби.

Рак

Ще решите проблемите, които изникнат днес само с много фантазия и въображение. Опитайте се да довършите започнатото и не започвайте нови проекти. Пестете си силите.

Лъв

Идеите ви са абстрактни и няма как да ги реализирате веднага. Постарайте се да вложите повече творчество в ежедневните задачи и да отделите достатъчно време за близките си. Изненадваща случка може да повлияе върху ценностната ви система.

Дева

Не бързайте да довършвате започнатото, ситуацията все още не е подходяща за крайни решения. Вгледайте се в детайлите и помислете дали не изпускате нещо важно.

Везни

Подгответе се за непредвидени събития и препятствия. Стойте далеч от места, където има струпвания на много хора и не общувайте с непознати. Вродената ви сензитивност ще ви помогне да се ориентирате в непрекъснато променящата се ситуация.

Скорпион

Доброто ви настроение ще помогне за създаване на уютна и спокойна обстановка. Споделяйте идеите си, ще получите още добри предложения за реализацията им. Много хора ще пожелаят да споделят компанията ви.

Стрелец

Използвайте този ден за почивка. Ако е възможно вземете си отпуск и отпътувайте някъде за няколко дни. Може да усетите тъга или недоволство без видима причина.

Козирог

Защитните ви сили и имунната система са много силни. Личното ви обаяние – също. Днес вероятно ще се запознаете с много интересни личности. Не се изнервяйте от неприятните новини, ще отминат като пролетен дъжд.

Водолей

Днес сте много дружелюбни и комуникативни, но не е препоръчително да реализирате нови контакти и да се включвате в нови колективни проекти. Ще постигнете целите си без помощ от влиятелни личности.

Риби

Нерешените проблеми ще ви връхлетят изневиделица. Реагирайте спокойно и с разум, за да неутрализирате конфликтите. Избягвайте контактите с непознати, не разчитайте на помощта на близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари