IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 септември

19 септември 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте в зоната на наблюдение, но и ще ви коментират. Заредете се с търпение. Погрижете се за външния си вид, но не обсъждайте лични въпроси. Измъквайте се деликатно от разговори, които биха могли да ви навредят.

Телец

Непривично за вас, но все пак се случва да ви обземе песимизъм. Опитайте се да преодолеете чувството на неувереност и ще установите, че дребните спънки просто ги няма.

Близнаци

Като цяло повечето ситуации ще са във ваша полза. Ще се убедите, че е имало защо да съдействате просто от ентусиазъм. Всяко направено добро ще ви се отблагодари.

Рак

Нещо от миналото ще се появи отново. Не робувайте на предразсъдъци и не позволявайте на друг да се разпорежда със съдбата ви. Отстоявайте позициите си.

Лъв

Ще сте идеалните събеседници днес, но най-лошите анализатори. Ако нямате сериозни занимания точно в тази област по-добре не се захващайте.

Дева

Поддържайте теми на разговор, които не са свързани лично с вас и наблюдавайте реакциите на събеседниците си. Ще разберете кой иска да ви навреди. Отхвърляйте възможността да бъдат обсъждани ваши лични въпроси.

Везни

Нещо или няколко неща ще ви удивят и ще ви накарат да се замислите над действията си. И правилно, защото реакцията ви ще е важна в перспективен план. Някаква връзка ще бъде прекъсната.

Скорпион

Опитайте се да анализирате собствения си характер. Може би там са проблемите. Търсите разбиране? А давате ли същото?

Стрелец

Стари, но не твърде болезнени проблеми ще намерят решението си изневиделица. А по-интересното е, че в дъното на нещата стои човек, който вие преценявате като противник. Ще се наложи да се замислите над някои свои схващания.

Козирог

Събитията ще са противоречиви. На моменти удивителни, на моменти нелогични. Наблюдавайте и адаптирайте реакциите си. Няма да постигнете всички замисли, но няма и да претърпите разочарования.

Водолей

За уреждане на финансовите въпроси действайте с разум, но за любовните отношения бъдете спонтанни. Не харчете излишно и не се обяснявайте излишно. Понякога опитвайки се да решите личен проблем вредите на социалните си позиции.

Риби

Новините още от сутринта ще ви заредят с позитивизъм. Ще ви хрумнат оригинални идеи за стари теми. Действайте активно, но без излишни фантазии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари