IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде да срещнат любовта различните зодии?

19 септември 2018 14 30

Вижте местата, които увеличават шансовете да откриете партньор

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Въпреки че искрата може да бъде запалена във всяка ситуация, астролозите смятат, че има места, в които представителите на всяка зодия увеличават своите шансове. Места, на които да намерите подходящия партньор с характер и хобита, които са близки до вашите.

Овен: Докато се отдавате на хобито си

Овните са много дейни и комуникативни хора и рядко могат да останат без партньор. Тях ги води жаждата за приключения и нови усещания. Ето защо, най-вероятно ще намерите любовта на живота си, правейки любимите си неща – например, излети в планината, риболов или пък на тренировка във фитнеса.

Телец: Това ще бъде някой, когото вече познавате

Почти е невъзможно да не се влюбиш в жизнерадостния Телец. Погледнете добре приятелите си – и ще видите, че там е вашата добра половина, която въздиша по вас. Вашите потенциални партньори обикновено чакат търпеливо наблизо докато ги забележите.

Близнаци: По време на занятие или уъркшоп

Близнаците създават романтика и са в стихията си на места, където имат възможност да демонстрират вродената си интелигентност и красноречие. Ето защо различните работилници, занятия, лекции са места, на които със сигурност някой ще ви гледа в захлас. И няма да е чудно да бъде заинтригуван от вас и в крайна сметка страстно да се влюби във вашата сложна натура и прекрасен характер.

Рак: Като доброволец

Емоционалните и любящи Раци се нуждаят от партньор, който споделя дълбокото им чувство на съпричастност. Ето защо, представителите на тази зодия могат да намерят любов на местата, където тези черти изпъкват, а именно доброволческите проекти и акции. Сърцето на всеки Рак трепва силно като види някой, който прави добри дела.

Лъв: На парти

Динамичните и самоуверени Лъвове са душата на всяка компания. Когато всички очи са приковани към вас, няма да е трудно и любовта да почука.

Дева: С помощта на приятели

Практическата и критична Дева бързо се уморява от преживявания, в които акцентът е ухажване. Ето защо се нуждаят от приятел, който ги познава добре, разбира от какъв романтичен партньор имат нужда и е готов да ги събере.

Везни: В парка

Очарователните и романтични срещи на Везните се провеждат на най-неочакваните места. Може би каишката на вашето куче ще се заплете и на помощ ще се притече бъдещата ви голяма любов. Паркът е вашето място дори да нямате домашен любимец.

Скорпион: Във фитнеса

Направете си експеримент – вгледайте се в най-ярките личности във фитнеса и ще се убедите, че са представители на зодия Скорпион. Това е тяхното място! Дори да изпитвате леко неудобство от потни тела, ще се възхитите на техния поглед, който се откроява и „говори“.

Стрелец: На чаша кафе

Откритите и приятелски настроени Стрелци са в състояние да разговарят навсякъде – в хранителни магазини, барове и, разбира се, в кафенето. Ако се вгледате по-внимателно все ще откриете човек, който си пие кафето с вас. Какво съвпадение! А дали не е знак?

Козирог: В социалните мрежи

Уникалните Козирози са много различни и нерядко си мислят, че светът не ги разбира. Ето защо Козирозите са в стихията си в социалните мрежи. Това е платформа, където хората, с които сте близо, могат да ви намерят и да влязат в контакт с вас.

Водолей: На работа

Благодарение на благосклонната, лоялна и честна природа на Водолей, е почти невъзможно да се противопоставят на вашия чар. Сега си представете, че прекарвате 40 часа седмично в магическия свят. Естествено, колегите се влюбват във Водолея, а ако имат късмет, той ще отвърне на чувствата им.

Риби: На сватба

Разбира се, най-романтичният знак винаги е обичал сватбите, това е практически раят за Рибите. Вечната шаферка, която не е била булка. Но пък това е мястото, където могат да открият голямата любов.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари