IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои знаци НЕ могат да бъдат заблудени

29 септември 2018 14 15

Топ 5 на зодиите, разпознаващи лъжците

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според астрологията представителите на 5 зодиакални знака, са естествено надарени да предвиждат поведението на хората и да предусещат ситуациите. Тези хора почти винаги могат да разберат кога някой ги лъже или се опитва да ги заблуждава. Така че, ако се опитате да ги подведете, трябва да знаете, че тези хора могат да ви хванат в лъжа и да ви накарат да се почувствате унизени.

Ето и кои са тези 5 зодии:

Скорпион

Скорпионите са родени детективи. Те просто виждат това, което за други хора остава невидимо. Те „прочитат“ хората и ситуациите. Те имат много силна интуиция и невероятната способност да наблюдават обкръжаващата ги среда, както и маниерите и реакциите на хората. Всичко това им помага да имат доста точна преценка за нещата. Освен това те мразят лъжите и измамите и имат вроден стремеж да стигнат до истината. От друга страна, ако подозират, че някой ги лъже, те няма да намерят покой докато не разберат дали това е така.

Близнаци

Родените под този слънчев знак са известни с това, че са много любопитни. Те могат да четат между редовете и да открият лъжата, докато си взаимодействат с човек, който се опитва да ги подведе. Причината за това тяхно умение е фактът, че Близнаците задават твърде много въпроси, като обръщат внимание на всеки малък детайл. Затова намират грешките лесно и усещат фалшивите твърдения. Те обаче няма да разобличат лъжеца директно, а по-скоро ще му се присмиват тайно и ще му подхвърлят саркастични забележки.

Дева

Тези хора са благословени с естествената способност да четат израженията по лицата на хората. Наблюдателните Деви могат да открият лъжата, като забелязват и най-фините знаци, които издават хората, които крият нещо или които се опитват да мамят. Представителите на този земен знак са най-аналитичните личности сред 12-те зодии. Те също така са много интелигентни и имат много бърза мисъл. Те, подобно на Близнаците, забелязват най-малките подробности, които други хора изобщо не биха взели под внимание.

Козирог

Родените под зодия Козирог са най-скептичните личности в зодиака. Те не вярват на нищо и на никого, преди да получат доказателства, като предварително си правят проучване за нещата или за хората. Това качество на Козирозите е специално и много им помага в живота. Те просто не вярват, че всичко, което виждат или чуват, е 100 % вярно и винаги си имат едно наум. Те никога не показват на човека срещу себе си, че са усетили лъжата му. Вместо това те започват да го избягват и приемат срещата си с него за полезен житейски урок.

Водолей

Представителите на Водолей също лесно могат да разберат дали някой е честен с тях или им говори врели-некипели. Те много лесно могат да хванат измамника, като подобно на Близнаците, задават много и различни въпроси, докато той не се оплете в собствените си лъжи. От друга страна, хората от зодия Водолей много лесно прощават на лъжците. Те са широко-скроени личности и за тях не е проблем, че някой се е опитал да изопачи истината, стига да се запази мирът и хармонията в отношенията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Marina Andreeva ( преди 5 години )
Zashto postoqnno zanimavate horata s gluposti. Kakvo celite s tova?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар