IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се отнасяте с приятелите си според зодията

27 септември 2018 14 20

На кого може да се разчита в трудни моменти?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Какво би бил един човек, ако няма подкрепата на своите близки и верни приятели? В днешно време е все по-трудно да разчитаме на хората около нас. Вече всеки мисли за себе си и може да дойде момент, в който да няма на кого да се облегне в труден момент.

Зодиакалните знаци имат свое отношение към приятелите и реагират по различен начин, когато ситуацията е напрегната или ги помолят за помощ. Някои се раздават и са готови на всичко, за да помогнат, докато други не са особено отзивчиви в такива моменти.

Ето как представителите на различните зодии се отнасят към приятелите си в трудни моменти:

Овен

Когато един Овен иска да помогне на приятел, може да го изненада, за да го разсее от проблемите. Той ще го измъкне от работа или ще го накара да излезе от вкъщи, приготвяйки му разнообразна програма, с която да го избави от тъгата.

Телец

Той се раздава за приятелите и обича да ги развеселява. За него една прегръдка значи много и винаги е насреща, ако някой го потърси в труден момент. Телецът ще предразположи човека до себе си да сподели за проблемите или пък ще избегне темата, за да не го разстройва допълнително. Ако близък или приятел е болен, той без проблем ще сготви или свърши нещо друго, с което да му помогне.

Близнаци

В тях има две личности. Едната е по-чувствителната натура, която е винаги до приятелите си, докато другата е по-несериозна и често си сменя мнението, затова невинаги може да се разчита на нея. Когато близък или приятел на Близнаците се е разделил с гаджето или страда поради друга причина, те няма да му дават акъл, а ще му изпратят някой забавен филм или хубава песен, с която да го разсеят и накарат да се усмихне.

Рак

Представителите на тази зодия могат да плачат и да се смеят с приятелите си. Отдадени са на другите и са добри слушатели. Те могат да стоят до вас с часове, но няма да ви поучават как е трябвало да постъпите. Хората със зодия Рак няма да се натрапват, ако не ги искат, но ще изпратят есемес или ще се обадят, за да попитат как сте.

Лъв

Ако ви видят, че сте депресирани или напрегнати, ще ви вземат ваучер за спа процедура или ще ви заведат с тях на кратка екскурзия. Лъвовете са готови да глезят приятелите си всеки ден, но са отмъстителни, ако се подиграят или злоупотребят с тях. За тях шоколадът и сладкишите са средства за справяне с лошото настроение. Друго тяхно предимство е, че са търпеливи и разговорливи.

Дева

Хората от този знак са готови на всичко, за да видят, че приятелят им се чувства по-добре. Девата предпочита да бяга от реалността на своето любимо място и ще направи същото с вас, ако искате да „се скриете“ от света поне за малко. Ценно качество на Девите е, че никога не спестяват истината на хората от своето обкръжение.

Везни

Когато усетят, че сте самотни и предпочитате да си стоите вкъщи, Везните ще ви заведат на кафе или ще ви накарат да се разходите с тях в парка. Ако не можете да намерите решение на проблема си, те ще седнат и ще измислят как да действате. Това обаче невинаги е добра идея, защото желанието да ви помогнат може да ви скара. Иначе умеят да пазят тайна.

Скорпион

Той обича да споделя и изпраща вдъхновяващи мисли, с които да мотивира хората за промяна. Скорпионът не е от най-търпеливите, но ако е в настроение, може и да успее да ви изслуша и да ви даде полезни съвети, ако ги поискате.

Стрелец

Неговото решение за избягване на стреса и депресията е природата. Ако приятелите му не си падат по планината, той няма да им го натрапва, ако ще отиде с тях някъде, където им харесва повече. Стрелецът насърчава хората около себе си да споделят своите чувства и не таи нищо в душата си.

Козирог

Той може да помогне на приятеля си да се фокусира върху приоритетите и да се избави от токсичните хора, които му пречат. Козирогът е лоялен и състрадателен приятел, но ако стъпят върху егото му, е готов да загърби дори дългогодишни връзки.

Риби

Хората от тази зодия се ръководят от чувствата. Лесно се сприятеляват и са много грижовни, но и завистливи, ако приятелите им постигнат повече от тях. Те по-скоро търсят подкрепа, отколкото да дадат. От тях може да получите опора, ако се разболеете и ги помолите за услуга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

-|- ( преди 5 години )
Водолеите сме извън класацията :) - нас такива глупости не ни ловят
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )