Необходими продукти:
12 цвята от тиква
1 глава лук
1 морков
1 к. ч. ориз
6 к. ч. вода
2 с. л. доматено пюре
1 ч. л. вегета
3-4 с. л. олио
1/2 връзка копър
Задушаваме лука и моркова в олиото докато омекнат, добавяме ориза и запържваме докато стане прозрачен.
Сипваме водата, доматеното пюре и вегетата и варим на тих огън. Когато водата изври и ориза набъбне, сваляме от огъня и оставяме да изстине малко. Добавяме нарязания копър.
С така приготвената плънка пълним измитите цветове, редим ги в намазана с олио тавичка и заливаме с 2 к. ч. вода.
Печем 30-40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Източник: wellcometomykitchen














Рецепти за закуски с тиква и чиа
Лесни начини за почистване на дома без химии
Хороскоп за всички зодии за 5 ноември: Приятни изненади и успехи
Китай стартира първия в света ториев реактор
Пакистански астронавт ще посети китайската орбитална станция „Тянгун“
Обсерваторията „Вера Рубин“ откри огромен звезден поток
В монголската пустиня издигат „марсиански“ лагер
Вижте всики резултати и класиране в Шампионската лига
Ливърпул прободе Реал Мадрид
Байерн Мюнхен показа на ПСЖ кой е шефът
И със Спалети пак същото! Само равенство за Юве
Дневен хороскоп за 5 ноември, сряда
Тест: Коя емоция управлява живота ви в момента?
Пълнолуние в Телец на 5 ноември – портал към изобилие и сбъдване на желания
Нов нехормонален медикамент при менопауза одобри FDA
Памуклийка – древна билка от помощ при съвременни заболявания
Захарен диабет тип I при деца - хранене и инсулинолечение
В УМБАЛ „Света Марина“ – Варна спасиха петдневно бебе с рядка вродена аномалия
Остави коментар