IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 октомври

2 октомври 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не пренебрегвайте изказванията на конкурентите и опонентите си. Ще предложат правилни компромисни решения или начин да прекратите противоречията. Възползвайте се, ще си спестите излишно напрежение.

Телец

Ваш професионален резултат или постижение най-после ще привлече вниманието. Ще чуете добри думи за себе си, но все пак малко предпазливост няма да е излишна. Не подписвайте първата изпратена ви оферта, направете самостоятелен маркетинг.

Близнаци

Не обсъждайте намеренията си. Но и не обръщайте внимание на мнението на скептиците. Те ще се опитат да ви разубеждават, а други пък ще се опитат да ви слагат „прът в колелата“. Взимайте решения по съвест.

Рак

Две неща ще са ви нужни днес: инициатива и търпение. Заемете се с проекти, изискващи творчески подход и не очаквайте моментален резултат. Ще преминете през някои затруднения, но крайният резултат ще отговори на предположенията ви.

Лъв

Забелязвате детайлите, но не и най-важните. Концентрирайте се към подробностите, свързани с финанси и материални въпроси. Подминавайте с усмивка подробности, особено такива, които приемате като грешки. Всеки има право на грешки.

Дева

Не поставяйте ултиматуми. Не идеализирайте собствените си идеи. Самостоятелната работа може би ще е по-трудна от екипната, но ще е по-резултатна. Интересна среща ще имате днес.

Везни

Колегите ще критикуват вас, а вие ще критикувате роднините си. Изобщо, с доста нервни изблици ще е свързан денят. Важното е вие да не сте прекалено самокритични към себе си, за да можете да се справите с текущата си работа.

Скорпион

Не е изключено да получите малък финансов приход от еднократна финансова операция. Не го възприемайте като нещо систематично, от което можете да се възползвате периодично. И не вярвайте на хората, които се опитват да ви убеждават в обратното.

Стрелец

Ще намерите по-добро решение или по-ефективен вариант на стар проект. Може би се е наложило да не разисквате въпроса известно време, но сега вече ще пожънете успехи. Възползвайте се максимално от препоръките на околните.

Козирог

Отстоявайте принципите си, но не подценявайте и чуждите. Преценявайте и събеседниците си. Част от тях ще са доста по-ерудирани и можете да се поучите от опита им.

Водолей

Занимайте се с текущата си документация. Прегледайте подробностите още веднъж. Не е изключено да намерите свои или чужди пропуски, които по някакъв начин са ви ощетили финансово.

Риби

Прекалено сте чувствителни и даже съвсем банални, ежедневни грижи може да ви разстроят. Потърсете компанията на спокойни хора, които ви зареждат с оптимизъм и добро настроение. Споделете измислените си тревоги и скоро ще се шегувате със самите себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари