IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 октомври

8 октомври 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката на работното място ще е леко „взривоопасна“. Още от сутринта колегите ви ще се разделят на два лагера с твърдото намерение всеки да „дърпа чергата към себе си“. Разумната ви намеса ще смъкне напрежението, а шефът ще се впечатли от уменията ви.

Телец

Ще влезете в нелеката роля на медиатор днес. Ежедневната работа ще е в обичайния си ритъм, но междувременно ще ви потърсят за консултация по разни затруднения на близките ви. Подскажете им приложими варианти, но се въздържайте от лично участие в разговорите с трети лица.

Близнаци

Особено важно е за вас да реагирате разумно, да не се поддавате на емоциите и да се въздържате от необмислени решения. Препоръката е свързана както с личните ви отношения, така и с работните процеси. Приемете затрудненията като неотменна част от ежедневието.

Рак

Въображението ви работи на бързи обороти и ще ви хрумнат куп интересни идеи, свързани с работата. Ентусиазмът бързо ще ви завладее и ще се опитате да запознаете всички с вълненията си. Първо помислете за подходяща тактика и чак след това търсете съдействие.

Лъв

За някои от днешните задачи няма да имате ясна концепция. Но и няма да ви се иска да обсъждате с околните. Първоначално ситуацията може леко да ви разтревожи. Заемете се с нещо друго докато се успокоите. Скоро ще се сетите коя е най-подходящата първа крачка.

Дева

Ще се случи някаква промяна, свързана с хората около вас и ще ви зарадва, макар че няма да ви засегне пряко. Възможно е някой досаден колега или съсед да ви напусне и да престане да ви образува нерви. Въодушевени от случката ще си свършите работата толкова бързо, че ще ви остане време и за разходка по магазините.

Везни

Приятни новини от личен характер леко ще ви разконцентрират и ще ви е малко трудно да отхвърлите дори рутинни занимания. Първата ви задача е да действате спокойно, за да не допуснете грешки, а втората да не обсъждате вълненията си. Проявете предпазливост и не заставайте твърде често пред погледа на шефа.

Скорпион

Каквито и планове да си правите за днес те леко ще се разминат с действителността. Не се напъвайте излишно, по-ефективни ще сте, ако се съобразявате с обстоятелствата. Няма смисъл и да се ядосвате, че някои задачи изостават. Ще ги довършите без усилия, ако проявите търпение.

Стрелец

В професионален план предстоят успехи, макар и минимални. С тях ще са свързани и минимални финансови постъпления. Емоционално сте приповдигнати, но и доста склонни да си създавате илюзорни представи за действителността. Не се хвърляйте в авантюри.

Козирог

У дома обстановката ще е неспокойна още от сутринта, събитията ще се развиват някак прибързано, хаотично. Опитайте се да запазите спокойствие и да приемате нещата с чувство за хумор. Ще е много по-неприятно, ако отидете на работа в лошо настроение и целия ден се чувствате непълноценни.

Водолей

Приятел или близък роднина ще се нуждае от помощ във връзка с професионалните ви умения. Ще предложи да направите каквото трябва срещу съответното заплащане. Не отказвайте, трябва да цените труда си, но и не прекалявайте с перфекционизма. Направете онова, за което ви молят без допълнителни предложения.

Риби

Влейте усилията си в екипната работа. Избягвайте индивидуалните прояви, защото може да пропуснете нещо важно. За сметка на това приносът ви в общото ще бъде високо оценен, а вие ще придобиете допълнителен и много полезен опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари