IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-чувствителни зодиакални знака

9 октомври 2018 14 20

Никой не е съвършен

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Има хора, които са доста по-емоционални от другите. Докато обкръжението им приема всяко препятствие като нещо нормално, те са готови да размишляват върху него със сълзи на очи в продължение на дни. Чувствителността не е недостатък, но някои го смятат за такъв.

Смята се, че хората, които са по-емоционални, биват наранявани по-често. За тях дори един майтап може да бъде причина за понижено настроение. Те дълго страдат при предателство или изневяра. Някои ги смятат за слаби и мекушави, но истината е, че чувствителността им се определя от тяхната зодия.

Рак, Риби, Скорпион, Овен и Лъв са най-емоционалните представители на зодиака. Те приемат всяко нещо за чиста монета и не са особено отворени към шегите и закачките. Способни са да превърнат дори незначителен проблем в драма, от която не могат да излязат дълго време. Вижте какво още е характерно за тях:

Рак

Свръхчувствителни са, ако някой им се подиграва или ги атакува поради някаква причина. Могат да се разплачат като деца, но бързо им минава. Понякога дори съжаляват за действията си, извършени поради тяхното афектиране. Ако искате прошка от тях, трябва да ги уверите, че ги обичате и може да се разчита на вас.

Риби

На второ място по чувствителност сред 12-те зодии. Когато чувствата им са наранени, те са склонни да се оплакват на всеки срещнат и това не минава без солидно количество сълзи и носни кърпички. Те не обичат да остават сами в такива моменти, но понякога не са и особено разговорливи. Когато са тъжни и разстроени, покажете им, че ги подкрепяте и изчакайте да мине малко време, за да разкрият душата си.

Скорпион

Хората с този знак избухват без причина и така всяват страх сред околните. Те са доста загадъчни. Ако бъдат наранени, скорпионите се гневят и вършат неща, за които по-късно може да съжаляват. Понякога изглеждат твърде агресивни и никой не иска да губи от времето си, за да им помогне, но дълбоко в тях се крие голяма чувственост.

Лъв

Трябва да се внимава в общуването с царя на животните. Когато Лъвовете са измамени, те се сърдят и обичат да влизат в словесни пререкания. Те винаги са прави. Предадат ли ги или измамят, забравят за своето его и тъгуват неудържимо. Хубавото е, че бързо им минава и усмивката грейва на лицата им.

Овен

Те са изключително чувствителни и импулсивни хора. Овните може да ви потърсят по всяко време на денонощието, за да ви разправят за неволите си. Ако не сте съгласни с тях, бъдете честни. Те оценяват това и откликват със същото. Никога не могат да скрият емоциите си, защото те си личат по езика на тялото и поведението им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари