IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че вашият партньор ви обича истински

13 октомври 2018 15 15

Подкрепата от половинката е много важна

Източник: IStocphoto

Източник: IStocphoto

Стартирането на една връзка винаги е изпълнено с положителни емоции. С течение на времето двамата или се нагаждат един към друг, или се разделят. Понякога става така, че един от партньорите се влюбва, докато другият не изпитва същото. Това създава непоправима дистанция.

Да имаш взаимоотношения с човек, който е твърде емоционален, е предизвикателство. Те обичат да показват чувствата си, но това може да не важи за половинката им.
Има няколко знака, по които може да познаете, че гаджето ви обича истински и държи на вас. Ето кои са те:

1. Не си играе с чувствата ви

Когато някой наистина е влюбен, никога не разиграва другия с празни обещания и еднократни срещи. Той няма проблем с това да излиза с вас на публично място, нито да ви представя на близки и приятели. Запознае ли ви с най-близкото си обкръжение, значи наистина ви обича и иска сериозна връзка.

2. Винаги знае от какво се нуждаете

Когато човекът до вас си направи труда да научи какво най-много харесвате или мразите, да запомни любимите ви песен или изпълнител, то той е сериозно стъпил на земята и желае нещата между вас да се получат. Изпипването на детайлите показва, че той ви обича истински и иска да ви достави удоволствие като ви заведе на предпочитаното от вас място или събитие.

3. Гаджето е най-големият ви фен

Да обичаш някого означава да виждаш положителните черти на половинката си дори тя да ги няма. Гаджето, което държи на човека до себе си, ще изтъкне предимствата й пред приятелите си. От неговата уста няма да излезе критика.

4. Винаги ви подкрепя

Ако партньорът ви е вашият най-голям фен, то винаги ще ви подкрепи и насърчи да се заемете с нещо ново или усъвършенствате. Все пак всеки от нас си търси половинка, на която може да разчита.

5. Разбира ви

Идеалната половинка е онази, която може да изслушва и разбира. Този, който обича истински, няма да ви изостави в труден момент. Не е нужно да му обяснявате какво се случва. Той е готов да помогне на вас или близките ви, без да иска нещо в замяна.

6. Той е най-добрият ви приятел

Ако си пасвате идеално, споделяте си всичко и нямате тайни един от друг, то вие сте не само партньори, но и приятели в живота. А най-добрият ви приятел никога няма да предаде чувствата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари