IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От 27 октомври: С България Ер до Милано!

10 октомври 2018 12 34

Полетите ще се изпълняват през летище Линате

Снимка: ПР

Снимка: ПР

От 27 октомври всички полети на България Ер от и до Милано ще се изпълняват през централното летище Линате. То се намира в сърцето на Милано, в близост до централната част и забележителностите на града.

Централната локация и комуникативни връзки, в сравнение с по-отдалечените летища Малпенса и Бергамо (локализирани на около 50 км извън града), правят летище Линате предпочитан аеропорт за всеки пътник. Разположението на летището в комбинация с удобното следобедно разписание на полетите на България Ер, дават страхотната възможност пасажерите да се насладят на един дълъг уикенд в световната столица на модата.

Националният превозвач лети от и до Милано (летище Линате) всеки вторник, петък и неделя. За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и e-mail: callFB@air.bg. Билети могат да бъдат резервирани и онлайн на www.air.bg, в офис на авиокомпанията и през агентската ни мрежа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари