IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 октомври

12 октомври 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Част от работата ви ще е свързана с усвояване на някакви новости във вид на знания или умения. Отделете време и прегледайте колкото може повече информация по въпроса. Ще имате и затруднения, но не бива да се отказвате.

Телец

Не бързайте да правите каквито и да било промени, чийто ефект ще е дългосрочен и няма да подлежи на корекции. Решавайте самостоятелно, всички чужди съвети по-скоро ще ви заблудят и затруднят, вместо да ви помогнат. С краткосрочните задачи няма да имате проблем.

Близнаци

Ще се вкарате в сериозни затруднения днес, защото ще се наложи да избирате един от няколко равностойно добри варианта, а за вас такава задача е почти непосилна. Проявете предприемчивост и инициативност, за да се възползвате максимално от благоприятните възможности. Вечерта може да си позволите заслужена почивка.

Рак

Заемете наблюдателна позиция, слушайте и събирайте информация. Не след дълго ще се окаже изключително полезна. Ще се наложи да се справите с професионално затруднение, което със сигурност ще ви ядоса. Първо се успокойте и тогава правете каквото и да било.

Лъв

Ще получите максимално съдействие при реализация на актуалните си задачи. Не е изключено даже да довършите успоредно няколко неща, които не са взаимносвързани. Домашен или битов проблем ще се реши без активното ви участие и ще почувствате облекчение от това, че ви отпада като задача от дневния ред.

Дева

Спокоен ден, лишен от бурни емоции. Ако не направите така, че сами да навредите на здравето си, не бихте имали повод за оплаквания. Въздържайте се от непредвидени разходи и най-вече от покупки, плод на спонтанен ентусиазъм.

Везни

Тъй като няма да имате съществени лични проблеми и вълнения е много вероятно да се захванете за някаква обществена или благотворителна кауза. И тъй като имате навика да идеализирате обстоятелствата е много вероятно скоро да се разочаровате както от каузата, така и от собственото си решение. Вариантът да разнообразите деня си без да си причините неприятни преживявания е да се отдадете на хобито или на духовни занимания.

Скорпион

Леко сте неспокойни и доста недоверчиви. Разговорите с непознати може да ви създадат чувство за несигурност и подсъзнателно да започнете да реагирате критично или саркастично. Формулирайте целите си и ако е възможно, ориентирайте се към самостоятелна дейност.

Стрелец

С обичайните задължения ще се справите значително по-бързо от обикновено. Използвайте свободното време само за себе си. Насладете се на тишината или на любимата си книга. Вечерта емоциите ще са по-интензивни, най-вероятно ще сте на парти с приятели.

Козирог

Преживяванията днес ще са свързани с личните отношения. Независимо дали сте семейни или самостоятелни, предстои интересен разговор. В първия случай с брачния партньор, който може да постави нови условия за връзката ви, а във втория с личност, която се опитва да се сближи с вас.

Водолей

Бъдете предпазливи, не е изключено да се опитат да ви въвлекат в чужда битка, където ще получите ролята на „жертвено агне“. Не се вкарвайте в приключения, дори да ви предложат висока цена за участието. Заемете неутрална позиция и измислете убедителна причина за отказ.

Риби

Събитията няма да се развиват според очакванията ви. На моменти ще се натъквате на изненади. Приемете ги спокойно, важен е крайният резултат. Не се отказвайте от първоначалните си планове, ще ги постигнете с дребни корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари