IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5: Каква съпруга сте според зодията?

12 октомври 2018 14 20

Кои са най-добрите?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Сключването на брак и създаването на семейство не е за всеки. Има много мъже и жени, които са домошари и това им се отдава, но други просто не са родени за толкова ангажираща връзка.

Докато в миналото се смяташе, че жената трябва да „върти“ къщата – да готви, пере, чисти, отглежда децата и се грижи за мъжа, в днешно време нещата са съвсем различни. Все повече дами се развиват успешно в кариерата и са независими, но могат ли да имат здраво семейство и пълноценна връзка с партньора си?

Ето жените от кои 5 зодии са най-добрите съпруги:

1. Рак

Жените, принадлежащи към този знак, притежават някои страхотни качества, които ги правят идеалните съпруги. Пълни са с емоции и за тях чувствата са водещи във връзката. Те търсят стабилни и дългосрочни връзки. Следователно бракът е нещо, което те ценят много.

Обикновено жените от зодията Рак са доста безкористни когато става дума за партньора им. Честни са към половинката си.

2. Риби

Жените с тази зодия са лоялни и надеждни – двете неща, които повечето мъже ценят в една съпруга. Те работят усърдно, за да може да допринесат за просперитета на семейството. Присъщо за тяхната природа е да прощават. Може да отнеме време докато опознаят партньора си, но след като преодолеят първоначалното неудобство, те се отдават напълно на връзката.

Рибите обичат домашния уют и правят всичко, за да имат хубаво и здраво семейство.

3. Везни

Жените с този знак са любезни и емоционални. Те обичат положителното мислене и гледат винаги да бъдат усмихнати. Предпочитат хармоничните отношения. Ако срещнат проблеми, те ще ги обсъдят със своята половинка, като предпочитат да не ги оставят на изчакване.

Дамите Везни са творчески настроени и обичат да насърчават мъжете си да се усъвършенстват и разнообразяват с някое ново занимание. Романтиката е в кръвта им, освен това винаги са готови на нещо ново в леглото. Те никога няма да повишат тон, което ги прави и чудесни майки.

4. Телец

Те ценят партньора си и му се отдават напълно. Могат да прекарват свободното си време само със семейството, без да имат нужда от излизане с приятелки. За тях емоционалното привличане е по-силно от секса. Също така са доста интелигентни съпруги и държат мъжете до тях да са на тяхното ниво.

Освен това жените Телци са лоялни, непоколебими и са готови да се жертват за своето семейство.

5. Водолей

Доста импулсивни натури. Те обичат разнообразието във връзката и са доста грижовни към съпрузите си. Не са конфликтни, което ги прави добра партия за брак. Обичат мъжете да ги изненадват постоянно.

Жените със зодия Водолей са чудесни за съпруги, защото са и много организирани. Те винаги имат план за уикенда.

Е, няма перфектни съпруги, нито съпрузи. Съвместимостта между двама души е един от ключовете за щастлив и дълъг брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари