IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 октомври

13 октомври 2018 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако се почувствате отпаднали или в лошо настроение още от сутринта. Не търсете причини, нищо сериозно, на всеки може да се случи. Отделете първите часове на деня за пасивна почивка, не се захващайте с твърде трудоемки дейности, а вечерта останете или у дома, или в камерна компания с много близки приятели.

Телец

Част от битовите задачи ще са неотложни, но не е желателно да им посвещавате целия си ден. Избягвайте дейностите, които ви изнервят. Не се захващайте самостоятелно с ремонт на оборудване, ще си създадете двойно по-големи неприятности.

Близнаци

Ще се наложи да отделите известно време за роднините си, независимо дали ви е приятно или не. Обстоятелствата ще ви насочат към важен разговор, който е по-добре да не отлагате. Може би няма да намерите приемливи решения по всички общи въпроси, но поне с част от тях ще се справите.

Рак

Някой от съседите ще се опитва да ви занимава със свои проблеми или междусъседски войни. Не си губете времето само за да изглеждате учтиви. Обяснете в прав текст, че темата не ви интересува и насочете усилията си към предпочитани от вас занимания.

Лъв

Започнете деня с разходка по магазините, ако искате да си осигурите добро настроение. Може да ви хрумнат идеи, свързани с външния ви вид, но ако не сте сигурни в крайния резултат е по-добре да не експериментирате. Съобразявайте облеклото си с външните температури, ще си спестите здравословни проблеми.

Дева

Леко сте разсеяни и прехвърляте вниманието си ту към една дейност, ту към друга. Ако не систематизирате работата си, няма да се справите с набелязаните задачи в рамките на деня. Заемете се с най-важното и не забравяйте, че ви е нужна почивка.

Везни

Обаждане на приятел ще ви зарадва, а и ще чуете интересни новини. Не бързайте да ги обсъждате, преди да сте се убедили, че чутото е истина. Преценете настроението си и си осигурете лично време, за да стабилизирате психическото си равновесие.

Скорпион

Обстановката около вас ще е спокойна и ще сте заобиколени предимно с хора, с които се разбирате добре. Не е изключено да ви отправят някоя и друга критика, уж шеговито. Приемете ги без да се сърдите, помислете доколко са основателни и какво би следвало да промените в поведението и отношението си.

Стрелец

Поведението на някой от близките може да ви се стори крайно нелогично. Опитите ви да разберете какво се случва най-вероятно ще „ударят на камък“. Не се задълбочавайте в проблема, изчакайте да се успокои обстановката. Детайлите ще ви помогнат да се досетите какво се случва.

Козирог

Избягвайте обсъждането на сериозни теми с членовете на семейството. Всички ще са някак прекалено напрегнати и разговорите ще стигнат до „задънена улица“. По-добре ги изненадайте с идея за съвместно развлечение и изчакайте те да повдигнат спорните въпроси.

Водолей

Отнасяйте се отговорно към собствените си финанси. Не е желателно да правите непредвидени разходи, да давате пари назаем и да обсъждате инвестициите си. Избягвайте и жестовете на разточителност. Ще бъдат оценени неправилно, независимо от намеренията ви.

Риби

Вероятно ще ви поканят на кратко пътуване и посещение на непознат исторически или културен обект. Не отказвайте, още повече ако не се налага да шофирате. Насладете се на природата, компанията и гледката. Спомените ще ви радват дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари