IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 октомври

15 октомври 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По стечение на обстоятелствата ще се наложи бързо да усвоите и приложите някакви нови умения. Ще ви е забавно и е много вероятно да ви хрумне идеята изобщо да се ориентирате към въпросната дейност. Не бързайте с кардиналните промени.

Телец

През целия ден ще ви се налага да бързате и да се прехвърляте от едно задължение към друго. За щастие, енергетиката ви е стабилна и необходимостта да поддържате динамично темпо ще поддържа тонуса ви, но вечерта вероятно ще ви обхване силна умора. Организирайте почивката си така, че да се възстановите пълноценно.

Близнаци

Началото на седмицата може да ви се стори тягостно, защото ще се наложи да се захванете за нещо сложно. Лошото е, че колкото и да е сложно няма да се отрази съществено върху приходите ви. И за да не навредите на финансовото си състояние е желателно да се въздържате от излишни разходи.

Рак

Освен текущите и познати задачи ще изникне нещо ново, което ще ви заинтригува. Почти незабавно ще ви хрумнат и идеи за реализация, но се ориентирайте към такива, чието изпълнение зависи само от вас. Има опасност човек, на когото разчитате да ви подведе.

Лъв

Ще впечатлите околните както с външния си вид, така и с качеството на работата си. Не е изключено някой да се опита да скъси дистанцията и да промени типа на отношенията от делови към по-лични. Въздържайте се от подобни авантюри, не са във ваша полза.

Дева

Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Съчетанието между логика и интуиция днес е много силно и бързо ще се ориентирате в детайлите, свързани с всякакви сделки. Не се надявайте на допълнителни приходи.

Везни

Ще се справите със своите задачи, но е много вероятно да ви възложат участие и в някаква обща задача. Наблюдавайте действията на околните и си изграждайте тактика. Някой непрекъснато ще се опитва да налага мнението си. Запазете дистанция, за да избегнете противоречията.

Скорпион

Началото на деня може да е свързано със загуба на предмет или документ, което ще ви обезпокои и даже ще ви развали настроението. Действайте с умерено темпо, за да се успокоите и да мислите пълноценно. Нужно ви е малко време, за да се сетите къде да намерите загубеното.

Стрелец

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления. Ще ви зарадват и моментално ще ви хрумне за какво можете да ги похарчите. Помислете още веднъж преди да „наместите“ прихода. Може би по-добрият вариант е да си създадете запас.

Козирог

Интересен ден, в който събитията ще изглеждат някак си като причина и следствие едно от друго. Ще имате нужда от финансова помощ и ще я получите без никакви уговорки от приятел. От друга страна някой ще има затруднение, за чието решаване ще помогнете със съвет.

Водолей

Ще напреднете, само ако не се задоволявате с постигнатото. Участието ви в общата работа ще бъде забелязано и ще ви осигури възможност за допълнителни изяви. Не говорете за себе си при контакти с непознати, а наблюдавайте и търсете най-благоприятната за вас позиция.

Риби

Рутинните задължения най-вероятно ще ви отегчат, но независимо от всичко е желателно да ги изпълнявате старателно. В личен план предстои интересен разговор. Отношения, които сте прекратили преди време отново ще станат актуални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари