IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според астролозите: Какви са причините да изневеряваме?

15 октомври 2018 14 20

Вижте защо кръшкат различните зодии

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става въпрос за изневяра, по-голямата част от хората не я оправдават. Има случаи, в които дори не разбираме, че той е кръшнал, в други вземаме крайни мерки за раздяла. И астролозите имат обяснение по темата и са забелязали някои тенденции в поведението на различни знаци на зодиака. Всеки може сам да прецени дали те отговарят и на вашата истина.

Овен

Овните не обичат изневерите и въобще маменето на партньора рядко стои на дневен ред. Те са пълни с енергия и търсят половинка, която отговаря на техния темперамент и с която да се движат с еднаква скорост в живота. Ако обаче изискванията им не бъдат удовлетворени – започват да се оглеждат. И ако срещнат подходящ партньор, дори да са във връзка – няма да изпуснат възможността.

Телец

Представителите на зодия Телец се характеризират с лоялност. За тях изневярата е твърде трудна и при всички положения обмислена стъпка. Още по-трудно Телците предприемат тази стъпка, когато са обвързани. Но това е нюанс. Ако настъпи промяна, това означава, че не смятат връзката за дълбока. Телците са склонни да кръшнат, когато отношенията с партньора охладнеят за дълго време или връзката им е от разстояние.

Близнаци

Те се славят с двойственост, но това не означава, че те са вродени предатели. Близнаците обичат разнообразието и интелектуалните игри. Но ако нещо в тях се промени, това не е лекомислено решение, трябва да има по-дълбока причина. Например, силна обида. Ако бъдат наранени по някакъв начин, те са готови да си го върнат извън дома. И рядко са готови да разкрият истинската причина за изневярата на партньора, защото не обичат да разговарят за болката и обидата, която те са понесли.

Рак

Раците обръщат много внимание и полагат грижи да бъде връзката им перфектна. И очакват същото от своята половинка. Действията и жестовете на представителите на тази зодия говорят повече от всякакви думи. Изневярата не е в естеството на тази вярна зодия. Но ако в даден момент се чувстват изоставени или забравени, те могат да попаднат в капана, ако срещу тях седи разумен, нежен, внимателен и състрадателен слушател. Техните афери са по-скоро случайност и са свързани най-често с емоционалното им състояние.

Лъв

За Лъва лоялността и обичта са на първо място, при тях сексът никога не е бил преди тези две качества. Въпреки активния социален живот и желанието им да се чувстват герои в очите на другите. Един Лъв няма да предаде партньора си, защото е намерил по-добър човек. Все пак имайте едно наум, защото никой не е застрахован да разбере, че му изневеряват. Представителите на тези зодии се нуждаят от внимание от страна на своята половинка. Това го кара да бъде щастлив и да не мисли за чуждо.

Дева

Ако във връзката в с Дева липсва последователност и ред, тя е обречена. Те не са склонни към изневяра, но ако намерят утеха при друг човек, можете да бъдете сигурни в едно – изборът не е случаен и този човек има подреден живот и планове поне за няколко месеца напред. Както всички други земни знаци, Девата оценява стабилността. Те по природа са тревожни и когато видят здравите основи при друг човек, виждат спасение.

Везни

Везните са романтични партньори, които обичат хармонията в една връзка. Но също така искат да управляват собствения си живот. Това може да изглежда странно, защото сред околните създават впечатление за хора, които са нерешителни и желаят да угодят на другите. Всъщност те вземат решения за дълго време, защото претеглят плюсовете и минусите няколко пъти. Но ако установят, че сте започнали да вземате решения за тях, може да ги накарате да се променят. Везните са непостоянни, могат бързо да се влюбят във вас, но и също толкова бързо да си тръгнат.

Скорпион

Скорпионите предпочитат да имат само един партньор. Между другото, това е зодията, която се слави, че може да издържи на най-горещите изкушения. Скорпионите се нуждаят от време, за да се доверят и разкрият пред половинката си. Но когато това се случи, влюбеният Скорпион демонстрира цялата си страст. Ако в някакъв момент му се стори, че партньорът му се отдалечава – той е готов за отмъщение. Включително и да кръшка.

Стрелец

Стрелецът обича приключенията, а за най-голяма ценност смята свободата. Партньорът, който бързо се привързва към Стрелец, става предсказуем и скучен за него. Представителите на тази зодия не обичат праволинейността и етикетите. И в собствените си очи никога не изглеждат като неверници. От негова гледна точка отношенията между вас вече са изчерпани в момента, когато сте дали намек за съвместни планове за бъдещето. Това не означава, че Стрелецът никога няма да създаде семейство. Просто трябва да намери такъв спътник, с когото интересът не се охлажда и вкусът на свободата се усеща.

Козирог

Козирозите са практични, работят дълго и упорито и обичат да пестят пари за бъдещето. Ако партньорът не полага достатъчно усилия, за да постигне целите или харчи пари наляво и надясно, те ще се отдръпнат емоционално и физически. Като цяло минава доста време преди един Козирог да кръшне. Но в същото време и неговият партньор може да усети, че той е обвързан с неговата работа.

Водолей

Водолеят има двоен стандарт за живота си. От една страна, те харесват чувството за стабилност във връзка с един партньор. От друга страна, в тях се пробужда желанието за нови емоции и впечатления, което може да доведе до измяна. Водолеят може да бъде изненадващо безразсъден, когато става въпрос за изневяра. Те са известни със своите нестандартни възгледи за живота, така че самата концепция за изневяра при Водолей и представител на друга зодия може да се различава. Ако бъдат хванати в крачка, Водолеите веднага ще я прекъснат. Но ако в тяхната връзка няма емоция, те пак ще търсят щастието извън дома.

Риби

Рибите са склонни да се променят не толкова физически, колкото емоционално и платонично. Те избягват от проблемите в отношенията с отношения навън и търсят утеха на чуждо рамо. Чисто физическата изневяра обаче при тях е рядкост. Но дали това не е по-малкият проблем?

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари