IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии, които са най-склонни да се втурнат към олтара

21 октомври 2018 14 15

Тези знаци харесват идеята за спонтанния брак

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха доста бързо, като тя е зодия Стрелец; Източник: Instagram

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха доста бързо, като тя е зодия Стрелец; Източник: Instagram

Споделената любов е нещо красиво, но сключването на прибързан брак може да бъде и голяма житейска грешка, която да ви донесе много главоболия. Дори и да изглежда, че сте срещнали перфектния партньор, по-разумно е да изчакате със сватбата, докато не го опознаете по-добре.

Има някои зодиакални знаци, които обаче са склонни да се втурнат към олтара доста импулсивно, поемайки риска на безнадеждната романтика.

Ето и кои са 4-те зодии, чиито бракове може да започнат като забавна и рискована прищявка – нещо, което е доста модерно при знаменитостите:

1. Овен

Представителите на зодия Овен са импулсивни по природа и са склонни да сключат бърз брак, именно заради този аспект на своя характер. Тези хора не вярват чак толкова много във вълшебната любов и не са заслепени от романтични приказки, а основното при тях е, че живеят в настоящето – тоест те не се замислят какви усложнения в бъдеще може да им донесе сватбата с неподходящия човек. Те са смели и са готови да рискуват тук и сега, пък да става каквото ще.

2. Близнаци

Близнаците често са готови да се втурнат към олтара с човек, когото познават отскоро, като не се притесняват от факта, че бракът означава освен любов и сериозен ангажимент. Хората от този зодиакален знак са най-ориентирани към партньорството и все си търсят „дружка“ в житейски план. Те обичат да прекарват времето си със своята половинка и подобно на Овена, живеят, за да се наслаждават на момента. Именно затова бракът им изглежда добра идея, пък ако нещата не се получат, са готови да си понесат последствията.

3. Стрелец

Във всеки един брак съществува риск от това нещата да не се получат, независимо дали той е сключен набързо или след продължителна връзка. Именно затова хората от зодия Стрелец нямат скрупули по отношение на това с каква бързина ще се втурнат към олтара. Ако решат, че им се жени – женят се. Те си падат малко комарджии по природа и обичат да правят залози във всички области на живота си, включително и по отношение на любовта. Освен това огненият Стрелец, от всички зодии, е най-готов да даде шанс на новата тръпка.

4. Водолей

На пръв поглед, хората от зодия Водолей са схващани за такива, които обмислят много добре всичко важно в живота си. Затова човек трудно би повярвал, че именно те ще се втурнат към олтара малко след като се влюбят. Но точно тяхната интелектуална натура е причината за склонността им да предприемат бърз брак. Просто те имат по-неконвенционална позиция по отношение на любовта и романтиката и смятат, че виждат партньора си в различна светлина, в сравнение с другите. Тяхната силна интуиция от самото начало им подсказва дали половинката им е точната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари