IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии и свян: Кои са най-срамежливите знаци?

17 октомври 2018 14 00

И в какво се различава срамежливостта на всяка зодия

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всички 12 зодиакални знаци са много различни, когато става въпрос за общуване. Някои от тях са много екстровертни, открити и лесно създават нови контакти, докато други са по-интровертни, не обичат да са в светлината на прожекторите и по-трудно създават запознанства.

Ето и кои са 6-те най-срамежливи представители на зодиака:

Дева

Хората от зодия Дева са едни от най-свенливите. Те ненавиждат да привличат ненужно внимание и не се чувстват удобно да говорят пред публика. Представителите на тази зодия са добри слушатели и се чувстват по-силни в даването на съвети, отколкото в говоренето пред аудитория. Девите винаги знаят какво искат да постигнат в живота си, но понякога им е трудно да следват мечтите си, именно заради вътрешните им притеснения, които отнемат част от самочувствието им.

Риби

Рибите са склонни да се чувстват неудобно в голяма компания, а освен това се притесняват и от факта, че другите ги считат за твърде интровертни. Рибите смятат, че духовният свят е по-интересен от външния. Те предпочитат да прекарват времето си сами и не държат да излизат често на места, където се събират много хора. Ако обаче създадат дадено приятелство, то е за цял живот. Рибите съумяват да изградят изключително близки отношения с хората, които са им на сърце.

Козирог

Козирозите са склонни да не излизат от собствената си черупка, особено ако около тях се разиграва някаква мелодраматична ситуация. Те предпочитат да стоят настрана и не обичат да клюкарстват или да бъдат част от големи компании. Те допускат само няколко човека по-близко до себе си, като понякога дори и най-добрите им приятели не ги познават напълно. Козирозите също така създават впечатление на хора, които са си самодостатъчни, но това не е така.

Рак

Ракът е много интровертен и срамежлив, главно поради несигурността си. Той е много емоционален знак, който има вроден страх от това някой да не нарани чувствата му. Освен това, хората от тази зодия са дълбоко привързани към членовете на своето семейство и понякога сами се изолират от останалия свят, нещо за което на по-зряла възраст често съжаляват. Повечето представители на зодия Рак се отпускат трудно в нова или в по-голяма компания.

Скорпион

Скорпионите също не обичат да завързват нови познанства и наистина им е трудно да се отворят пред непознати. Хората от този знак мразят да говорят за емоциите си и се чувстват много неудобно, когато трябва да се обясняват за нещо в стая, пълна с хора. Те са изключително тайнствени и никога не споделят всичко докрай, дори и с най-близките си хора. Но Скорпионите са склонни да бъдат много жизнерадостни със своите приятели и членове на семейството.

Телец

Телците не са точно интровертни, а по-скоро обичат да се придържат към определена социална група или определен приятелски кръг. Те се чувстват неудобно в необичайни и/или неочаквани ситуации и не си падат чак толкова по социалните сбирки. Представителите на Телец са отлични слушатели и това е причината приятелите им да ги търсят за съвети. Те са домошари и предпочитат да си стоят вкъщи и по-рядко излизат по заведения. Но когато решат да се забавляват, те го правят като кралски особи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари