IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 октомври

17 октомври 2018 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстои ви някаква изява, но сте доста притеснени и може да не се справите така, както бихте искали. Не се стресирайте излишно и не се разочаровайте от евентуалните отрицателни отзиви. Приемете ги като градивна критика и ги използвайте.

Телец

Преценявайте поведението си, когато общувате с непознати. Избягвайте проявите на раздразнителност и хапливи забележки. Някой от събеседниците ви има недвусмислен интерес към вас и е важно какво впечатление ще направите.

Близнаци

С колегите сигурно ще има противоречия и несъгласия. За сметка на това обстановката у дома ще е спокойна, а любимият човек ще ви обгради с грижи. Контролирайте емоциите, когато пътувате и специално ако се налага да шофирате.

Рак

Опитайте се да спечелите благоразположението на околните. Опитайте се също така да разберете плановете им без да разкривате своите. Ще имате много съмнения по практическите въпроси. Обсъждайте и мислете, вместо да отхвърляте всяка чута и предложена възможност.

Лъв

Ще се наложи или вие да промените нещо, свързано с динамичния ви стереотип, или някой ще ви принуди да го направите. Интересното е, че ако става дума за външна намеса, то тази намеса ще ви е приятна. А още по-интересното е, че след като промяната се случи ще се чувствате доволни.

Дева

Не тръгвайте на дълъг път и не се заемайте с грандиозни планове. Ако няма никакъв начин да отложите трудоемките задачи, то осигурете си съдействие. Незначителни сигнали ще ви покажат причините за личен проблем и начина за преодоляването му.

Везни

Обстановката около вас ще е нестабилна, а настроението ви напрегнато. На моменти ще се чувствате самотни, на моменти изоставени или пък неразбрани. Нито едно от усещанията ви няма да е истина. Просто имате навика да идеализирате и да страдате, когато реалната обстановка не отговаря на очакванията ви.

Скорпион

Дори близките ви приятели очакват на моменти да ги изненадате с разни странности, но днес ще сте наистина във вихъра си. Ще сте абсолютно непредвидими и не за друго, а защото ще се опитвате да впечатлите някого. По-добре да овладеете ентусиазма, ако не искате вместо благосклонна усмивка да получите ехидна насмешка.

Стрелец

Ще ви ангажират с някаква публична изява, която изобщо няма да ви харесва. Няма и да ви вдъхнови. Но пък ще е шанс да покажете възможностите си убедително и да стресирате конкурентите си. Действайте с присъщата си решителност.

Козирог

Рядко се размечтавате, но днес приятна новина ще ви накара още от сутринта да витаете в облаците. Ще ви е приятно да сте в такова състояние, но може да предизвика някои неприятности, свързани с практическите ви задължения. Ако е възможно да отложите сложните отговорности, то по-добре го направете.

Водолей

Като цяло и по принцип е нормално да спазвате правилата, но приемайте повечето неща с чувство за хумор и подхождайте към сложните казуси с въображение. Първоначално няма да намерите точни решения на проблемите, но пък и няма да се сдухате безпричинно.

Риби

Дребните жестове ще оставят незабравими спомени. Съвсем случайни хора или стари познати, или съседи, с които никога до момента не сте разговаряли ще ви зарадват по някакъв начин и ще ви накарат да се почувствате нужни. Останете в мига, ще ви е приятно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари