IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 октомври

19 октомври 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма смисъл да сте прекалено активни. Моментът не е подходящ за стартиране на перспективни проекти или за работа, изискваща повече усилия. Ако не е спешно не тръгвайте в командировка, резултатите няма да отговорят на очакванията ви.

Телец

Създайте си ясна програма за работа и се постарайте да свършите всичко важно в светлата част на деня. Ще ви е много по-лесно, ако създадете ред около себе си. Не отказвайте предложената помощ. Вечерта си организирайте някакво развлечение.

Близнаци

Преди да се захванете за каквото и да било прегледайте още веднъж ежедневните задачи и елиминирайте всички, които не са спешни и могат да бъдат отложени. По-добре е да завършите започнатото, отколкото да оставите нещата наполовина. Създайте си ритъм, който няма да навреди на здравето ви.

Рак

Бъдете предпазливи и сдържани. Някой ще се опита да ви въвлече в личен конфликт. Дистанцирайте се своевременно. Ще научите интригуваща информация, свързана с някой от близките ви. Въздържайте се от активни действия, за да не засегнете нечии интереси.

Лъв

Не сте в позиция да наблюдавате или контролирате процеси, свързани с чужда работа и затова е желателно изобщо да не се опитвате. Концентрирайте вниманието към собствените си задачи. Няма да са малко, а и изискванията към тях ще са сериозни, така че ще се наложи да се постараете максимално.

Дева

Дайте воля на въображението си и подхождайте творчески дори към съвсем обикновени и познати дейности. След като приложите оригинално хрумване ще установите, че забележимо сте улеснили и ускорили работата си. Засега не споделяйте новото си ноу-хау.

Везни

С изненада ще започне денят, но ще е свързана и с някаква промяна. Първоначално може да ви стане неприятно, че събитията няма да се развиват според очакванията ви, но скоро ще установите, че така е по-добре. Вечерта ще ви поканят на парти със стари приятели. Не си и помисляйте да откажете.

Скорпион

Прекалено сте импулсивни и „виждате сламката в очите на другите, но не и гредата в собствените си очи“. Преди да критикувате помислете чии грешки са по-сериозни: вашите или чуждите. След което ще е най-добре да овладеете емоциите и да търсите взаимноизгодни варианти.

Стрелец

Хората от обичайното ви обкръжение ще са заинтригувани от някаква интрига. Не си заслужава да се включвате дори и с шеговити забележки. Ще навредите на авторитета и позициите си. Ако ви е нужен съвет потърсете го от близък и достатъчно опитен приятел.

Козирог

Проявете съпричастност към чуждите проблеми, предложете помощ и реагирайте дружелюбно дори в ситуации, които не одобрявате изцяло. Много е важно днес да привлечете съмишленици и да спечелите доверие. Скоро ще са ви необходими. Поведението ви ще ги мотивира да ви помогнат.

Водолей

Неспокойни сте и всяко отклонение от динамичния ви стереотип ще е повод за раздразнителност. Не обсъждайте личните си планове с когото и да било. Ако усетите признаци на отпадналост, замаяност, леко главоболие приемете ги като сигнал, че е желателно да се уедините и да се погрижите за душевния си комфорт.

Риби

Подхождайте предпазливо при контактите си с непознати и особено към онези, които са прекалено любезни и прекалено активни спрямо вас. Намеренията им може да не са изцяло искрени. Следвайте принципите си и не позволявайте да ви омайват с разни изгодни предложения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари