IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да спазвате някои ограничения. Може да са свързани с писани правила или с неоснователни изисквания, но за вас е по-добре да се съобразите. Не се съмнявайте в себе си, ще направите каквото сте намислили, но по-бавно.

Телец

Поставяйте целите си ясно, разбираемо и действайте последователно. Не разпилявайте вниманието си и не пренебрегвайте обективните условия. Следвайте доказалото ефективността си правило: бързай бавно.

Близнаци

Част от задачите ви ще са свързани с риск. Ако зависят от външни фактори или хора е по-добре да ги отложите до изясняване на подробностите. Друга част ще е свързана с липса на информация. Направете всичко възможно да си я осигурите самостоятелно.

Рак

Стандартните методи на работа на моменти ще се окажат неприложими. Мислете бързо и действайте с въображение. Не обвинявайте никого за трудностите, с които се налага да се справяте. Резултатите ще ви окуражат.

Лъв

За днешната ви работа най-подходящ ще е методът на „опита и грешката“. Но за да го приложите е задължително да разпределите времето си оптимално. Може за известно време да сте в застой, но ако сте достатъчно упорити ще напреднете.

Дева

Най-силните ви оръжия днес са професионализмът и натрупаният опит. Не всичко ще се получава по лесния начин, но ако се заредите с търпение и не заобикаляте правилата ще направите точно това, което искате. Препоръката е валидна и в сферата на личните отношения.

Везни

Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте податливи на внушение. Намалете контактите и следвайте принципите си. Залагайте на познати методи, а не на оригинални хрумвания, които може да ви вкарат в „задънена улица“.

Скорпион

Енергетиката ви е достатъчна, но сте сприхави и нетърпеливи. Започнете деня с ясно разпределение на задачите по време. Колкото сте по-организирани, толкова ще сте по-ефективни. Отчитайте влиянието на обективните фактори.

Стрелец

Мнението ви и методите на работа може да са правилни, но ще е трудно да убедите всички и да ги накарате да ви повярват. Не се и опитвайте, дайте им възможност да осъзнаят собствените си грешки. Не прекалявайте с разходите.

Козирог

Единственият начин да работите бързо е да следвате правилата. Някой може да се опита да ви „улесни“ подсказвайки ви непроверени методи. Не се подвеждайте, ще загубите не само време, но и средства, а може би и позиции.

Водолей

С каквото и да се захванете ще се натъквате на непредвидени затруднения. Ако са свързани с липса на информация ще се справите лесно. Ако обаче са свързани с допълнителни финансови или друг вид материални разходи е по-добре да не прибързвате.

Риби

Заменете инициативата с наблюдателност. По-малко активни действия, повече задълбочен анализ на обективната обстановка. Възприемайте фактите прагматично, а не емоционално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари