IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодиака: Лентяи или работохолици сте...

23 октомври 2018 14 20

Какво ви мотивира, според астролозите?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Безделниците в зодиака

Най-големите сред тях са Рибите. Едно от любимите им занимания е да си поспиват. Те също така успешно фантазират, витаят в облаците. Покрай това често забравят за всекидневните си задължения, а и предпочитат да поверяват всичко на някой друг. В същото време едни Риби не се равняват на други и ако решат могат да работят доста плодотворно в продължение на няколко последователни дни. Но след тях, отново се задават... облаци.

Следват ги Стрелците, които не работят повече от това, което им е заръчано. Често и закъсняват. Важно е да се отбележи, че са чести нарушители на спокойствието. Представителите на този зодиакален знак хем не обичат да работят сами, хем не дават и на другите да свършат сами работата. Единственото спасение в работата с тях е да им дадете задача, която искрено ще харесат. Тогава биха се справили блестящо.

Третите безделници в зодиака са Лъвовете, които по принцип сериозно се заемат само с важните и значимите неща, с които по-късно ще могат и да се гордеят. С всички останали задачки гледат бързо да се разделят. Те са доста небрежни към останалите заръки, ако изобщо се заемат с тях. Това обаче не им пречи да се смятат за абсолютно значими.

Работохолиците в зодиака

Първи сред работохолиците е Телецът. Представителите на този знак, ако имат точната мотивация, могат да не усетят изтощение и да използват дори запасите си от сили, докато не приключат с дадената задача. Те са готови да жертват почивката си, да се откажат от всякакви развлечения, заради работата си. Ако станат ръководители обаче, те ще искат от подчинените си да работят също толкова съвестно, като тях.

Нищо не може да разсее и Девата от поставените задачи. Представителите на този знак ги приемат с особена загриженост и искат да ги изпълнят безупречно. За тях заръката е равносилна на изпълнен дълг, но също така е важно да се уточни, че не биха направили всичко безвъзмездно. Девите не обичат да се хабят, довършват работата си по начин да се гордеят с нея, но очакват резултатите да бъдат и добре заплатени и самите те – оценени.

Сред трудолюбивите влиза и Водолеят. Той е всъщност отличен и неуморим служител, но при две условия: В случаите, ако действително му е интересно или ако знае, че ще му се плати добре. „За идеята“ просто не биха поработили или поне не задълго.

Някъде по средата застават представителите на Овена, Близнаците и Везните, които трудно работят еднакво и редуват периоди на работа с почивка. Всичко зависи от емоционалното им състояние, което, разбира се, засяга не само работата, но и личния им живот. Когато всичко в интимния живот е наред, представителите на тези три знака могат да се справят с доста сложни ситуации. Но трябва да се знае, че ако възникнат проблеми, които не могат да решат бързо, тяхното желание да работят напълно изчезва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари