IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодиакални знака, които са в конфликт със себе си

29 октомври 2018 15 20

Трябва им време, за да станат уверени

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всеки от нас преминава през различни етапи от живота си. Има моменти, в които човек се лута и не знае с какво да се захване, страхува се от неуспех и не е достатъчно уверен в своите способности. Според астролозите, представителите на някои зодии имат подобни проблеми и им е нужно повече време, за да повярват в себе си.

Ето 4 зодии, които не харесват достатъчно своята личност и им е трудно да постигнат синхрон между душа и тяло.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тъй като те се интересуват от толкова много неща, които са различни сами по себе си, е нормално да се разконцентрират много лесно и понякога да са отвеяни. Освен това, всеки знае, че в един Близнак сякаш живеят двама души, които са на различни позиции по отделни въпроси.
Понякога близнаците се питат кои са и търсят отговори на въпроса каква е тяхната мисия.

Тяхната двойственост им пречи да повярват в себе си. Те могат да поемат риск в един момент, докато в друг да се страхуват от това. Според астролозите, хората с тази зодия не трябва да спират да опитват нови и нови неща, докато не намерят себе си. Колкото повече преживяват, толкова по-скоро ще могат да разберат кое е най-важно за тях.

Дева (23 август – 22 септември)

Те са големи перфекционисти и твърде придирчиви за случващото се около тях. Същевременно са прекалено различни и така пропускат важни моменти. А хаосът в живота може да им попречи да намерят себе си. Девите трябва да приемат, че невинаги всичко трябва да става както те искат.

Недостатъкът им е, че постоянно се тревожат за нещо и не вярват на собствените си възможности. Дори и да не го показват, вътрешно те са разкъсвани от най-различни терзания и са доста критични към себе си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Подобно на горепосочените зодии, те също обичат да преценяват всички плюсове и минуси на всяка една ситуация, в която изпаднат. Това може да им попречи да разберат какво всъщност искат. Дори и да ги посъветвате по конкретен проблем, по-скоро ще си навлечете неприятности, защото ще излязат насреща ви с най-различни аргументи за обратното. Техният конформизъм засилва вътрешната им несигурност.

Не е лесно Везните да намерят себе си, но когато го направят, те могат да бъдат отлични лидери и да постигнат много от целите си.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е един от най-неразбраните в зодиака като цяло. Той често търси своето място в света и е обречен на постоянни трансформации. Управлявани от планетите Плутон и Марс, хората с тази зодия често са на границата между своята тъмна и светла страна.

Дори и да не го показват, Скорпионите са доста чувствителни. Те помнят всяка обида, която са чули по свой адрес и понякога са коравосърдечни и безкомпромисни. Има случаи в които обаче съжаляват за стореното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари