IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: 3-те знака, които приемат всичко твърде лично

3 ноември 2018 15 15

Не се шегувайте на техен гръб

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има хора, които живеят в постоянно състояние на внимателен анализ, което ги прави твърде сериозни в очите на другите. Те рядко могат да се насладят на глуповати шеги и закачки, а повърхностните комплименти в непринуден разговор, по-скоро може да ги смутят, отколкото да ги зарадват. Възможни е тези хора да са толкова сериозни и заради зодиакалните си характеристики.

Ето и кои са трите зодиакални знака, които приемат нещата твърде лично и трябва да внимавате как говорите с тях:

1. Риби

Не че представителите на зодия Риби нямат чувство за хумор, но няма и да ги видите да се заливат от смях. Дори когато смятат нещо за много забавно, те предпочитат по-скоро да се замислят върху скрития смисъл на смешката, отколкото да изразят някакъв знак на радост. Рибите обичат самосъжалението и ако им се даде повод за това, те могат да си ближат раните, от това че някой ги е наранил, в необичайно дълъг период от време. Така че внимавайте да не засегнете достойнството и чувствата на човек от тази зодия с вашите, иначе весели закачки и забележки. Имайте предвид, че хората от тази зодия не приемат леко и критиката. Дори и тази от вида „градивна“ за тях е обидна.

2. Дева

Хората от зодия Дева също не са много добри в разбирането на вицовете и шегите от ежедневието, особено пък, насочени по техен адрес. Девите имат строг набор от високи стандарти за всяко едно нещо (включително и за закачките), с които е почти невъзможно да се съобразявате винаги. Ако решите да ги критикувате за нещо, дори и да го направите елегантно, те ще го приемат за вид злорадстване. Те имат доста строга природа и в техните очи линията на това, което е допустимо и това което не е, е много крехка. Представителите на тази зодия са склонни да ви съдят и за най-минималната стъпка в грешна посока, но самите те не обичат да бъдат съдени. Внимавайте как общувате с тях – приемат нещата наистина твърде сериозно.

3. Скорпион

Не е добре да „газите лука“ в отношенията си с човек от зодия Скорпион. Представителите на тази зодия освен че са злопаметни, практически не разбират и от шега. Пошегувате ли се с тях по-грубичко, те няма да се засмеят, няма да се притеснят, нито пък да протестират, но е възможно да скъсат отношенията си с вас от раз. Знаете, че Скорпионът владее изкусно самозащитата, като за него принципът „нападението е най-добрата защита“ важи с пълна сила. Така че ако вие закачите лошо чувствата на човек от този знак, макар и не нарочно, възможно е той да намери начин да ви го върне, и то съвсем умишлено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари