IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 ноември

3 ноември 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с натоварванията. Намалете инициативата и вместо това наблюдавайте. Ще забележите пропуски в изпипването на детайлите, които можете да подскажете и благодарение на намесата ви да се постигне желаният резултат.

Телец

Използвайте момента, днес може да не правите нищо. Или по-точно няма да се налага с нечии претенции. Ще се почувствате прекрасно, ако се отдадете на любимите си занимания или организирате развлечение сред природата с близките си.

Близнаци

Вашите намерения няма да съвпаднат по никакъв начин с желанията на близките ви. Те ще искат развлечения, а на вас ще ви е по-приятно да се усамотите със собствените си мисли. Достатъчно сте оригинални, помислете за някакво решение, от което всички (или поне повечето) ще са доволни.

Рак

Отношенията с околните ще са доста трудни. Мнителни сте и ще приемате всяка, дори шеговита забележка, прекалено надълбоко и прекалено насериозно. Новини отдалече ще ви зарадват.

Лъв

Реагирайте разумно и сдържано на предизвикателства, свързани с уреждане на битови въпроси. Онези, които ви предизвикват „на дуел“ ще загубят позициите си, ако успеете да овладеете емоциите и да реагирате логично.

Дева

Повечето теми, които близките ще предложат за обсъждане ще се окажат „тема за размисъл“ за вас. Не бързайте, защото отговорността от решенията ще е ваша и няма да сте доволни от реакциите на околните.

Везни

Информацията, която ще получите днес ще ви накара да мислите в две направления. Едното е, че ще се налага да търсите допълнителна информация, за да си създадете обективно мнение. Другото, че ще се усъмните в някои сведения, получени преди време и ще се наложи да ги проверите.

Скорпион

Наблюдателни сте. Дребни детайли ще ви помогнат да си изградите твърдо мнение за въпроси, които са ви създавали съмнения. Не обсъждайте и не подхождайте идеалистично.

Стрелец

Личните и по-конкретно любовните въпроси ще са трудни за коментар и намиране на оптимални решения. Не сте склонни да се замислите върху претенциите на любимия човек и това може да създаде по-сериозни неприятности.

Козирог

Не позволявайте да ви манипулират. Онова, което е важно за вас, може да се окаже незначително за близките ви и те да се възпротивят на решенията ви. Опитайте се да обсъдите всички гледни точки.

Водолей

Много неприятно, но ще попаднете в опасната зона на две противопоставящи се групи. Търсете „златната среда“, за да не се наложи да обирате чужди негативи.

Риби

Въздържайте се от самостоятелни решения. По-скоро приемете една друга тактика, която може да е малко рискова, но във вашия случай ще е правилна. Изслушайте чуждите твърдения и си изберете онова, което е най-близко до вашите принципи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари