IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 ноември

5 ноември 2018 06 45

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Залагайте на съвместната работа както в професионален, така и в личен план. Колегите с радост ще се включат в реализацията даже на най-смелите ви идеи и по един съвсем естествен начин ще сплотите колектива. Съвместните действия с любимия човек ще балансират отношенията ви. Ще се справите с решаването на юридически казус.

Телец

Бъдете наблюдателни и предпазливи. Някой може да се опита да ви злепостави на работното място. Реагирайте уравновесено, нямате полза от разправии. Отделете време за дейности, свързани със здравето и външния ви вид.

Близнаци

Съгласувайте действията си с останалите членове на екипа. Отделете време за спорт, по възможност изискващ също отборно участие. Ако се налага да правите някакви изявления пред публика, то днес е най-подходящият ден.

Рак

Настроението и обстановката, в която сте зависи днес изцяло от вас. Избягвайте конфликтите, постарайте се да търсите решения, удовлетворяващи ако не всички, то повечето очаквания. Уважавайте чуждото мнение, за да се съобразяват с вашето.

Лъв

Дилемата днес ще е: професионални задължения или светски живот. Ако искате да направите добър избор, то ориентирайте се към второто. Естествено, че няма как да пренебрегнете работата си, но пък и заслужено може да се наградите с предпочитан концерт или театрална постановка.

Дева

Единият от начините да си осигурите трайно добро настроение е, след като се справите с текущите задачи, да направите кратка обиколка по магазините. Вероятно ще намерите предмет, за който от доста време си мечтаете. Съчетавайте функционалност и естетика при всяка покупка, за да сте сигурни, че изборът е добър.

Везни

Погрижете се много старателно за външния си вид преди да излезете от дома. Ще ви поканят на важна делова среща, свързана с възможности за презентация на проектите ви пред доста широка аудитория. Убедителни сте, но е важно да сте и привлекателни.

Скорпион

Когато завърши днешният ден ще прецените дали е бил успешен или не. И анализирайки събитията, ще установите, че преценката ви е свързана със собственото ви поведение. С други думи казано, бъдете дружелюбни, не засягайте ничие самочувствие и ще направите всичко, което сте си наумили. В противен случай непрекъснато ще се натъквате на затруднения от субективен характер.

Стрелец

Контактите днес ще са заредени с изненади. Някой от деловите партньори може да покаже нескриван интерес към вас в личен план. Помислете добре преди да откликнете окуражаващо. Не е изключено причината да е чисто меркантилна.

Козирог

Не се опитвайте да налагате собствените си принципи и правила. Може да се съгласите с някакво предложение или да откажете, но не и да промените условията. Опитайте се да отговорите на очакванията и да не демонстрирате прекалена индивидуалност.

Водолей

Ще имате възможност да действате съгласно собствените си принципи и да подреждате заниманията си както ви е удобно. Мислете за впечатлението, което ще създадете у непознати, от които може да зависят решенията ви и се опитвайте да балансирате своите интереси с тези на близките си.

Риби

Не обсъждайте собствените си планове. Наблюдавайте внимателно и слушайте какво се коментира около вас. Случайна информация ще ви насочи към изгодно решение, свързано с имоти или друг вид придобивка, може да е и социална. На този етап запазете намеренията си в тайна дори от близките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари