IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои са най-често срещаните ни страхове?

6 ноември 2018 15 00

Вижте кои са те за всеки знак от зодиака

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Представителите на този знак се стремят към съвършенство във всички аспекти на живота. Те са упорити и способни да постигнат целите си. Те работят усилено и не се страхуват да полагат всички усилия по пътя към своята мечта. Най-големият им страх е да не се провалят.

Телец

Абсолютното щастие на представителите на зодия Телец може да се опише с една-единствена дума – стабилност. За тях е важно не само да постигнат поставените цели, но и да запазят получените привилегии за възможно най-дълго време. Поради тази причина Телецът се страхува най-вече от промяната. Тя може да застраши спокойствието и уюта му.

Близнаци

Най-трудното нещо за Близнаците е да вземат важни решения и да поемат отговорност за тях. Те винаги се съмняват във всичко, тъй като се страхуват от последиците от грешни действия. По тази причина може да се каже, че те се боят да погледнат към бъдещето.

Рак

Повечето хора от този зодиакален знак са много чувствителни. Дори и най-незначителната и конструктивна работна забележка, бива незабавно възприемана от тях лично, вземат я присърце. Често им се струва, че колеги и приятели ги атакуват или подценяват. Основният страх на Раците е да чуят критика.

Лъв

Изглежда най-важното в живота на тези огнени хора е да запазят безусловната си власт. Основната ценност за Лъва обаче не е неговата „корона“, а свободата. Най-големият им страх е да не я загубят.

Дева

Родените под този знак са изключително притеснени за собствените им проекти и предмети. Страхуват се от мисълта, че някой може да ги развали. И това не е заради егоизъм, а от прекомерна сантименталност. Струва им се, че всяко ценно нещо има душа и ако някой го повреди, това им носи страдание.

Везни

Везните непрекъснато очакват одобрението и похвалата на другите. Те се страхуват да не бъдат хванати в капан и да получат слаба оценка или упрек. С цялата си сила те се опитват да направят приятно впечатление за всички без изключение и се обезсърчават, ако по някаква причина това не се случи.

Скорпион

Скорпионите само на пръв поглед изглеждат арогантни, всъщност зад този образ често се крие самообладание и тенденция да се обвиняват външни фактори за собствените им провали. Тези философи се страхуват от едно нещо – какво ще стане, ако съкровените им тайни станат известни на широката общественост? За да избегнат това, предпочитат да са вглъбени в себе си.

Стрелец

„Всичко, което казвате, може да се използва срещу вас“. Мотото, сякаш от детективски сериал, често е водещо в живота на Стрелеца. На публично място те често се държат сурово, студено и малко отдалечено. Това е тяхната стратегия – в никакъв случай не показват слабостите си. Техният страх е някой да не усети слабото им място и да го използва за лична изгода.

Козирог

По-целенасочен и амбициозен знак в целия зодиакален кръг просто не съществува. Оттук и постоянството в постигането на целите е съпътствано от много страхове. Те не признават, че имат слабости, но се страхуват да не допуснат грешки, които да ги отдалечат от начертания път.

Водолей

Водолеите са известни хипохондрици. Техният най-голям страх е свързан с болестите. Хората от този знак значително преувеличават всякаква болка. Струва си да им се отдаде дължимото, те редовно се борят със страха си. Или може би го „хранят“ още повече? Заради този страх те често посещават лекарските кабинети, понякога за ненужни прегледи.

Риби

Рибите се паникьосват от мисълта, че могат да останат без подкрепата на близките. Темата за самотата за тях е най-болезнена. Важно е да знаят, че във всеки един момент ще имат рамото на близък човек.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари