Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контактите с непознати може да са леко изнервящи, но независимо от всичко е желателно да сте учтиви. Стар приятел ще ви се похвали с постиженията си, окуражете го. Ако уреждате финансови въпроси, използвайте само проверени методи.

Телец

Ще се наложи да организирате времето си така, че да можете да се занимавате с финансовите и социални задачи едновременно. Не пестете комплиментите си за колеги, които се справят добре, оценката ви ще ги мотивира. Не е желателно да тръгвате на дълъг път.

Близнаци

Не е изключено да попаднете в някаква аварийна ситуация. Запазете спокойствие, дори по някакъв начин да ви засяга пряко. Внимавайте къде се подписвате и не позволявайте да ви манипулират. Любовните емоции ще са обещаващи.

Рак

Някой от близките ще ви разочарова с поведението си. Не правете прибързани изводи преди да сте изяснили причините изцяло. Човек, който преди време ви е подвел пак ще потърси съдействие. Помислете добре как трябва да отговорите.

Лъв

Ще се натъкнете на затруднения и ще е трудно да реализирате всичките си цели. Помислете дали не е по-добре в момента да намалите темпото и да изчакате по-благоприятни обстоятелства. Утешителната ви награда за днес ще са романтичните емоции, които със сигурност ще ви оправят настроението.

Дева

Не отказвайте на покана за участие в някаква професионална дискусия, семинар или друга форма за обмяна на опит. Енергетиката ви може да е леко нестабилна, не прекалявайте с нищо. Може би ще се наложи да пътувате, ще е безпроблемно.

Везни

Любимият човек може да подхване неприятен разговор. Не се опитвайте да го отложите, само ще задълбочите конфликта и съмненията. Не се оправдавайте, а се аргументирайте. В професионален план няма да имате никакви спънки.

Скорпион

Ще бъде нещо като „ден на новостите“. Ще се случат доста непредвидени неща от различен характер и с различно отражение върху ежедневието ви. Нова професионална задача ще ви даде възможност да се изявите, а ново запознанство ще ви накара да промените приоритетите си.

Стрелец

Емоциите ще са повече, отколкото очаквате, но не точно тези, които очаквате. Реагирайте на предизвикателствата с чувство за хумор, за да прогоните депресията. Приемете малките победи като знак за следващи успехи.

Козирог

Ще разберете какви са чувствата на любимия човек към вас, само ако сте пределно откровени. Задавайте въпросите си директно и ще чуете точно онова, което ще ви зарадва най-много. Ще отпадне необходимостта да тръгнете в командировка. Използвайте момента да наваксате с изостаналите задачи.

Водолей

Приятните преживявания днес ще са свързани със семейството като цяло или негов член. Без усилия ще се справите с битов проблем, който от известно време ви създава грижи. Вечерта е много вероятно да ви поканят на представление със свободен вход. Не отказвайте, ще е интересно.

Риби

Въздействието ви ще е осезателно и сте убедителни. Възползвайте се от ораторските си способности, за да убедите деловите партньори в ефективността на предложенията си. Разполагате с достатъчно аргументи, изберете най-убедителните, за да не отегчите събеседниците си.