IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 ноември

8 ноември 2018 06 30

Какво ви чака днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Бъдете готови за проблеми на работното място, но колкото и да са неприятни като преживяване е желателно да не търсите остро противопоставяне и възмездие. Ако откажете да изпълните някаква задача, ще ви заменят и ще се почувствате измамени. Бъдете внимателни, ако шофирате.

Телец

Идеи не ви липсват, но условията за реализацията им не са налице, а вие пренебрегвате този важен факт. Не са изключени стресови състояния, свързани със семейния или любовния живот. Не решавайте въпроси с дългосрочно влияние под емоционално въздействие.

Близнаци

Ориентирайте се към текущите си задължения и се старайте да не пропуснете нищо. Колкото по-лесно ви изглежда нещото, с което се занимавате, толкова по-нереална е преценката ви. Не се обвързвайте с хора, които все още не са спечелили докрай доверието ви.

Рак

Ориентирайте вниманието си към срочните професионални задачи, а текущите битови оставете на заден план, стига да не са спешни. Няма смисъл да се захващате с разнищването на лични и любовни въпроси, ако ситуацията, в която сте ви удовлетворява. При обсъждане на семейните финанси се постарайте да не сте прекалено „икономични“.

Лъв

Не изпускайте нито една възможност за забавление, която ще ви предостави днешният ден. Но и не използвайте нито една възможност за любовни авантюри, колкото и привлекателни да ви изглеждат. Много лъжовен ден е днес и за вас, така че не рискувайте.

Дева

Каквото сте решили, това е най-правилното. Не губете време, на дневен ред ще излязат куп проблеми, но не всички ще са спешни. Така че запазете усещане за реалност и не си създавайте излишни затруднения.

Везни

Ваши предишни твърдения, които преди време са били отхвърляни, ще получат потвърждение. Новината ще ви зарадва, но независимо от всичко останете в пасивна позиция. Изчакайте популяризиране на информацията и преценете реакцията си така, че да не загубите доверие.

Скорпион

Няколко ваши идеи ще имат възможност за едновременен старт. Красиво, но трудно! В същото време любовните емоции ще са бурни и в известен смисъл разрушителни. Мислете повече, отколкото чувствате и обичайте повече, отколкото да се съмнявате.

Стрелец

Подхождайте творчески към всички затруднителни ситуации, особено към онези, които възприемате като невъзможни. Правилната тактика е да заложите на собствените си таланти. Не си поставяйте и прекалено амбициозни цели.

Козирог

Ще разполагате с допълнителна информация, много полезна, чрез която ще повишите познанията си. Помислете за нещата, които преценявате като лесни. В следващите дни точно те може да ви затруднят.

Водолей

Не парадирайте с постиженията си. Мислете и мълчете, което не е най-силната ви страна. Не подклаждайте клюки дори и на шега. Сега е по-добре да сте тихи като водата и ниски като тревата.

Риби

Ще установите, че сте център на внимание, но не го приемайте само от положителната му страна. Защото ще станете и обект на клюки. Не робувайте на предразсъдъци и не следвайте вредни тенденции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари