IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 ноември

9 ноември 2018 06 40

Денят според звездите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще имате възможност да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Основните въпроси, с които предстои да се занимавате днес са свързани с пътуване, обучение и набиране на информация. Особено важна ще е правилната ви преценка по отношение верността на данните, които ползвате.

Телец

Ще се наложи да адаптирате намеренията си към обективните обстоятелства. Размествайте програмата си своевременно и без излишни емоции. Стар проект ще придобие актуалност. Преценявайте позициите си от гледна точка на перспективата, а не на бързата печалба.

Близнаци

Наблюдавайте и не бързайте да давате съвети или оценки, дори да ви ги искат. Разберете първо каква е масовата позиция и я сравнете със собственото си мнение. Ако вашето е коренно различно правилната тактика ще е да изчакате докато се изяснят всички детайли.

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на рождената ви дата (1 част)

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на вашата зодия? (2 част)

Според зодията: Кои са най-често срещаните ни страхове?

Рак

Непредвидени грижи ще изникнат днес, но ще са свързани с добри новини. Някой от роднините или членовете на семейството ще има повод за радост и празнуване и вероятно ще ви помоли да се захванете с организацията. Не отказвайте, емоциите ще са запомнящи се.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, въздействието ви – също. С рутинните занимания няма да имате проблеми, даже може леко да ви отегчат. Романтичните емоции ще са повече от изненадващи.

Дева

Проверявайте редовно съобщенията в електронната си поща и не бързайте да ги използвате. Възможни са спорове с членовете на семейството по финансови въпроси. Ако се налага да намалите разходите, убедете ги аргументирано.

Везни

Динамичен ден, в който ще научите много и различни новини. Не се ентусиазирайте излишно и не ги разпространявайте, докато не се убедите, че са реални. В противен случай може да ви обвинят в интригантство.

Скорпион

Ще имате възможност да смените обстановката около себе си. Може да става дума за покупка, нов дизайн или нещо друго, което замисляте отдавна. Каквото и да направите, ще получите одобрение и комплименти от околните.

Стрелец

Избягвайте новите запознанства, публичните изяви и участието в масови мероприятия. Избягвайте и местата, където има струпване на много хора. Както психиката, така и енергетиката ви са леко нестабилни и може да навредите на здравето си.

Козирог

Действайте с умерено темпо, редувайте работа с почивка. Няма причини да бързате и няма смисъл да се пришпорвате. Отделете част от свободното време за близките и най-вече за децата или родителите си. Проблемите им са незначителни, но имат нужда от съпричастност.

Водолей

Много плодотворен ден. Предстоят срещи с хора, с които имате общ бизнес или неформални интереси. Ще имате възможност да представите хрумванията си в дружелюбна среда и ще получите нова информация, за която не сте се и досещали.

Риби

На работното място може да изникне някакъв проблем, за чието решаване никой няма концепция. Не задавайте въпроси на шефа. Оставете инициативата в ръцете на останалите си колеги. Може би правилният отговор ще ви намери по-бързо, отколкото предполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари