„Изкуството на съблазняването“. Под това заглавие ще намерите стотици статии в интернет, в които надълго и нашироко се обяснява как да привлечем вниманието на противоположния пол. Докато преди години въпросът „Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“ вършеше работа на мъжете, днес те трябва да измислят нещо по-оригинално, за да свалят една жена.

Специалисти по общуването изтъкват, че често мъжете грешат в подхода си към жените. Отивайки в някой клуб и търсейки компания за вечерта, те се нахвърлят върху своята „жертва“ с прекалено много изтъркани фрази, които по-скоро отблъскват. Според Андреа Гейнс, която се занимава със секс и уелнес коучинг, представителите на силния пол трябва да наблегнат на невербалната комуникация – усмивки, контакт с очите, докосване, въздишки и други.

Ако не сте толкова вещи в съблазняването, ето няколко съвета за това какво ще привлече вниманието на дамите от различните зодии.

Овен

Жените с тази зодия са много взискателни. Каквото и да правите, то няма да е достатъчно за тях. Те държат мъжете да направят първата стъпка – да ги заговорят, целунат или изведат на вечеря. Бъдете щедри откъм комплименти. Когато разговаряте с тях, покажете общата си култура по някои теми. Те определено се впечатляват от интелигентни мъже.

Телец

Те не обичат разговорите с непознати. Не бързайте, а внимателно обмислете как да подходите с тях, за да ги впечатлите. Жените Телци обичат мъжете, които ги ценят и ги обсипват с подаръци – било то съвсем обикновени или по-скъпи. Радват се на малките неща и биха откликнали на покана за разходка сред природата или съзерцаване на звездите от някое романтично място.

Какво ще се случи в спалнята: Любовен хороскоп за ноември

Близнаци

Понякога са доста странни. Трябва да знаете, че те често си променят мнението – един път може да приемат да ги почерпите с питие, а друг – ще ви откажат ядосано. Те не се притесняват от комуникация с непознати и обожават да говорят по различни теми. Обичат да експериментират, затова ако ги предразположите, може да си тръгнат с вас и кой знае, дори да си легнете заедно.

Рак

Жените с тази зодия със сигурност са доста по-консервативни и не обичат да флиртуват. Може да се запознаете, но ако искате да излизате с представителка на тази зодия, ще трябва да се въоръжите с търпение. Ще мине доста време преди да стигнете до секс. Те са много чувствителни и се отдават на една връзка, просто им трябва повече време, за да се отпуснат.

Лъв

Имат его с размер на футболно игрище. Трябва да ги ухажвате доста сериозно, за да привлечете някакъв интерес. Те държат на моногамията и сериозните връзки. Не понасят да ги критикуват или да им дават акъл за нещата от живота. Същевременно обожават романтични жестове – нещо, с което може да ги спечелите по-бързо.

Дева

Носи им се репутация, че винаги са прави. Държат да излизат с мъже, които да контролират както си искат. Не понасят немарливостта. Ако излезете с тях на първа среща, може да ви се сторят като майки, които искат всичко вкъщи да е чисто и подредено. Иначе са отдадени и очакват същото от другия.

Според зодията: Истински мъж ли е вашият любим?

Везни

Ако искате да съблазните Везните, не залагайте на експерименти. Важното е да не бъдете нито много пасивни, нито много активни. Ако ги заговорите в мола или в кафенето, поинтересувайте се какво работят, защото те са амбициозни и обожават да говорят за кариерно развитие. Лошото им качество е, че понякога са доста несигурни и трудно вземат решения.

Скорпион

Ако си паднете по жена с тази зодия, подгответе се за интересна комуникация. Те са много страстни и с тях дори една обикновена разходка никога не би била скучна. Обичат да доминират и ръководят нещата. Те ще изберат място за среща или филма, ако решите да ходите на кино. Сексът с тях е доста по-интересен и определено не се забравя.

Стрелец

Ако искате да ги впечатлите, внимавайте да не ги изплашите. Те оценяват остроумни мъже. Няма да се обидят, ако се пошегувате с тях. Обожават хората, които знаят как да ги накарат да се усмихнат. Ще ви отрежат, ако не сте на тяхното ниво по отношение на морални ценности.

Козирог

Обичат да подреждат всичко. Освен това плануват всяка своя стъпка. Ако нямате идея какво ще правите на първата среща с жена Козирог, по-добре помислете за нещо по-оригинално, иначе няма да я спечелите. Дамите с тази зодия обичат да опознаят добре човека до себе си, преди да спят с него. Държат постоянно да ги изненадват и имат високи критерии за външния вид на мъжа.

Водолей

Не са от най-лесните за съблазняване, защото са силни и независими точно като някои представители на силния пол. За тях стереотипите остават на заден план. Те са лоялни и свободомислещи. Може да излязат с вас на среща, но това не означава, че ще се хвърлят на врата ви. Не обичат да ги черпят или да им отварят вратата на колата. За тях кариерата е на първо място и не биха се впечатлили от мъж, който няма сериозна работа и доходи.

Риби

Доста романтични и влюбчиви натури. Те гледат на нещата от живота с розови очила и често мечтаят. Затова предпочитат да излизат с мъже, които ги насърчават за нови предизвикателства и не обръщат внимание на замисленото им изражение. Освен това са състрадателни и обичат благотворителните инициативи. Във връзката са невероятно всеотдайни.

Зодии и свян: Кои са най-срамежливите знаци?