IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 ноември

13 ноември 2018 06 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще разберете какво означава твърдението, че „добрите намерения водят към ада“. Дори най-интересните ви предложения ще бъдат посрещнати с недоверие. Запазете присъствие на духа. Няма тенденции за напредък днес, по-важното е да запазите позициите си такива, каквито са.

Телец

Не правете нищо, освен обичайното, реакциите на околните ще ви разочароват. Не се опитвайте да угодите на колегите си. Ще го възприемат погрешно и вместо да ви поблагодарят може да ви укорят и да ви развалят настроението.

Близнаци

Опитвайки се да експериментирате или да въведете в работата си нещо ново всъщност ще попаднете в позната ситуация. Първоначално ще ви подейства стресиращо, защото ще очаквате съвсем друг резултат. Помислете къде се разминават действителността с предположенията. В състояние сте да се справите.

Рак

Залагайте на старите приятелства, а не на новите делови партньори. Не бързайте да довършвате сделките си днес. Не разполагате с достатъчно информация и опит. Посъветвайте се с близък, който има бизнес, подобен на вашия.

Лъв

Адаптирайте действията си към текущите събития. Не са изключени проблеми с техниката, така че бъдете готови с резервни варианти за уплътняване на времето, с което разполагате. Ще получите предложения за нови методи на работа, не ги пренебрегвайте.

Дева

Настроението ви ще е леко меланхолично. Помогнете си сами, разчупете леко динамичния си стереотип. Направете нещо за себе си, като подобряване на обстановката или дребна покупка, която би ви зарадвала. Усещането, че сте в състояние да контролирате процесите ще ви окуражи.

Везни

Отношенията у дома може да са леко напрегнати, да избухват неоснователни конфликти между близките ви. Не се намесвайте, ако не ви засягат пряко или ако не потърсят мнението ви, ще се натоварите с чужди негативи. Вечерта обстановката ще се успокои и даже ще получите приятна изненада.

Скорпион

Постиженията ви ще са очевидни. Независимо от всичко запазете спокойствие и не насочвайте излишно вниманието към тях. Ще получите интересно съобщение от делови партньор или бивш колега.

Стрелец

Включвайте се активно в екипната работа, но се въздържайте от спонтанни инициативи, които не сте обмислили в детайли. Член от семейството ще ви изненада с капризите си, които никак няма да ви харесат. Откажете, но без грубости.

Козирог

Емоционалното и физическото ви състояние са нестабилни. Избягвайте излишните контакти както за да не се заразите с инфекциозно заболяване, така и за да се предпазите от негативно влияние върху настроението ви. Част от инициативите ви ще се окажат в „задънена улица“ и е по-добре да ги отложите за известно време.

Водолей

Пестете си силите. Работата, която сте си набелязали ще ви се получава лесно. Контактите ще са плодотворни, но не е желателно да се преуморявате. Ако имате възможност за разходка на открито и времето позволява, направете я непременно.

Риби

Колкото вие днес сте спокойни и уравновесени, толкова околните ще са прибързани и спонтанни. Много добре за вас, защото наблюдавайки, ще установите кои са слабите черти на опонентите ви. Засега не коментирайте ситуацията, след време ще се възползвате от наученото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари