IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 причини, поради които Телецът става за приятел

13 ноември 2018 15 00

Знакът се управлява от Венера

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всеки човек има своите силни и слаби страни. Според астролозите, има знаци в зодиака, които се славят по-скоро с положителни качества на характера, отколкото с отрицателни. Уравновесеният Телец е един от тях.

Зодията, която притежават родените от 20 април до 20 май, се управлява от планетата Венера. Те са строги индивидуалисти, а девизът им е „Аз притежавам!“.

Барбара Стрейзанд, Ела Фицджералд, Шер, Чайковски, Шекспир, Балзак, Фройд, Кант, Карл Маркс, са част от известните личности, които са зодия Телец.

Много хора, които се интересуват от астрология, споделят, че имат приятели Телци и те определено държат на приятелството.

Ето 6 причини, поради които Телецът може да ви бъде добър приятел:

1. Лоялен е

Той е най-лоялният знак в зодиака. Държи на взаимоотношенията – както с колеги и приятели, така и в семейството. Мрази предателството и задкулисните игри, ако се наложи, винаги ще застане зад близките си в такава ситуация.

2. Знае от какво се нуждаеш

Телецът обича да се усъвършенства през целия живот и да поддържа връзката жива. Няма да се учудите, ако ви изненада на работното място или ви купи най-оригиналния подарък за рождения ден. Това е така, защото той знае какво обичат хората от неговото обкръжение и от какво се нуждаят.

3. Има голямо чувство за хумор

Той знае, че животът е твърде кратък, за да го приема на сериозно. Той обича да пуска шеги и знае как да ви разсмее, ако сте в лошо настроение. Разказването на вицове невинаги му се получава, но важното е, че прави всичко възможно, за да не скучаете и да се чувствате добре.

4. Приема нещата такива каквито са

Телецът няма да ви накара да се промените, за да угодите на прищевките му. Дори и да споделите нещо ужасяващо и странно с него, той ще го приеме спокойно и няма да ви укорява. Именно заради това е добър слушател и чудесен приятел.

5. Упорит е

Амбициозност и упоритост са сред най-силните му черти. Навие ли си нещо на пръста, Телецът няма да се откаже от него. Той е изключително спокоен, обича да изпипва и планира детайлите до съвършенство – нещо, което без упоритост е невъзможно.

6. Творчески настроен е

Телецът никога няма да изпадне в творческа безпомощност. Той е доста сръчен и винаги има голямо въображение, което му помага да намери решение в сложни ситуации. Ако нямате подарък за рожден ден, той може да ви помогне като измисли нещо в последния момент. Неговите артистични наклонности дават вдъхновение на много хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари