IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари – най-известен от семейството си сред британците

14 ноември 2018 06 50

Това показва ново проучване

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Кой е най-известният член на британското кралско семейство? Сигурно първо ще кажете Кралица Елизабет Втора, но ще сгрешите. Според проучване на компанията YouGov, проведено сред живеещите във Великобритания, принц Хари е най-популярният.

86 % от анкетираните жени и 69% от мъжете участници са посочили херцога на Съсекс като най-известния член на кралското семейство. Така принц Хари е по-напред в предпочитанията от своята баба и брат му принц Уилям.

71 на сто от анкетираните мъже са посочили, че за тях кралицата е най-известна. Данните сочат още, че внуците ѝ Хари и Уилям са доста по-популярни от техния баща – принц Чарлз, който днес навършва 70 години. Той е на едва седмо място в класацията на британците.

Кейт пък е втора по популярност след Елизабет Втора сред жените от монархията, докато Меган Маркъл заема шесто място. Тя е събрала само един процент по-малко от принц Филип. Принцеса Ана, която е дъщеря на Елизабет Втора, е осма по рейтинг.

Допитването е извършено от 15 май до 31 октомври. В него са взели участие 3,6 хиляди жители на Обединеното кралство.

Четете още:

Хари откровен за помощта на баща си по време на сватбата му

Принц Хари и Меган – „бунтари“ и в отглеждането на наследника им

Меган победи Хари: Хвърля по-точно ботуши!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари