IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко самоуверени сте според зодията си?

15 ноември 2018 15 00

Някои знаци са нетактично открити, други са пасивни в изказа си

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Някои личности са склонни да изказват мнението си по-настойчиво от други и като цяло да демонстрират видимо по-високо самочувствие. Вярно е, че е важно да можеш да изразяваш чувствата, мислите, намеренията и желанията си, но за някои хора това е предизвикателство. Те просто по натура са по-пасивни, по-свенливи и/или по-интровертни. Разберете колко самоуверени сте в очите на другите, базирано на вашия зодиакален знак.

Овен

Хората от този знак са категорични и уверени във всичко, което правят и/или казват. Те понякога наистина са леко нетактични, забравяйки че когато говорят спонтанно без да обмислят добре нещата, могат да засегнат чувствата на другите. Те обаче го правят напълно непреднамерено – просто са честни без да искат да обиждат никого.

Телец

Телците са много упорити, а когато имат определено мнение, държат да го заявят явно и рядко променят позицията си. Те като цяло са много надеждни и стабилни хора, но ако някой не е съгласен с тяхната позиция, могат да бъдат много твърдоглави. Като цяло хората възприемат Телците за самоуверени и силни личности.

Близнаци

Близнаците са перфектни в комуникацията с другите и нямат никакъв проблем с това да споделят мнението си за нещата открито, без каквото и да е притеснение. Те се чувстват абсолютно удобно да говорят пред аудитория, дори и да е от напълно непознати хора. Ако имат нещо за казване – те не го таят дълго време, а бързо „изплюват камъчето“.

Рак

Хората от знака Рак са по-скоро обрани и пасивни в изказа си. Тъй като те държат да бъдат в хармония, както със собствените си емоции, така и с тези на другите, те винаги са много внимателни в това как общуват с хората. Винаги се стараят да не обидят човека срещу себе си, казвайки му истината в очите и затова подбират думите си внимателно.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са може би най-самоуверените личности в зодиака. Те не се страхуват да изразяват мнението, чувствата и желанията си на висок глас и то с горда осанка. Понякога техният наперен подход в комуникацията идва в повече на хората, но пък Лъвовете това не ги интересува – ако някой не ги харесва, това си е негов проблем.

Дева

Девите са известни с това, че обичат да анализират всяка ситуация, в която се намират. Понякога те се изразяват ясно и самоуверено. Друг път, ако преценят, че това не е точният и логичен подход, предпочитат да са по-умерени и деликатни в изказа си. Всичко зависи от това кое според тях е най-рационалното решение за дадената ситуация.

Везни

Везните са по-пасивни и внимателни в общуването си с другите. Като цяло те са уверени в себе си, но мразят да влизат в конфликти и затова са склонни да си премълчат някои неща в името на мира. С течение на времето те се научават да са малко по-открити в мислите и чувствата си и да заявяват по-категорично убежденията си.

Скорпион

Хората от този знак имат тенденцията да таят всичко вътре в себе си. Те слушат и разпитват много, но реално не казват почти нищо за себе си. Скорпионите, хем са самоуверени същества, хем не умеят да показват на другите как се чувстват. Това понякога ги кара да се чувстват пренебрегнати или изолирани в дадена социална група.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са готови на всичко, за да постигнат мечтите си. Именно затова те са готови да реагират бързо и уверено във всяка ситуация, така че да не се отклоняват или забавят по пътя си. Понякога обаче, хората не ги възприемат на сериозно, тъй като те предпочитат да поднасят истината за нещата с доза чувство за хумор.

Козирог

Козирогът е известен с това, че е най-дисциплинираният знак в зодиака и че е в състояние ефективно да контролира емоциите си. Хората от този знак просто знаят кога е подходящо да изкажат мнението си и кога е по-добре да замълчат. Те се опитват да прикриват своята самоувереност, но така или иначе, винаги излъчват вътрешна сила.

Водолей

Повечето хора от зодия Водолей по природа са доста уверени. Те държат другите да имат предвид това, което те имат да им кажат. Жените Водолеи знаят точно какво искат и не се страхуват да изказват мнението си открито. Мъжете от тази зодия не се съмняват в своите интелект и оригиналност и ги демонстрират с охота.

Риби

Рибите рядко действат смело и открито в отношенията си с другите. Това е така, не защото са неуверени, а защото се притесняват да не наранят нечии чувства, ако без да искат действат арогантно или нетактично. С напредването на годините представителите на този знак се научават да бъдат по-директни и ясни в комуникацията си с хората.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари