IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодиакални знака, които манипулират с лекота в любовта

17 ноември 2018 15 15

Техните качества могат да разрушат една връзка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни. Според астролозите всяка зодия има своите силни и слаби страни. Тези 4 знака, дори и влюбени до уши, могат безпогрешно да започнат да манипулират вашето съзнание. Трябва да бъдете внимателни!

Близнаци

Представителите на тази зодия умело жонглират с думите във всякакъв тип дискусия. Толкова много, че няма да се усетите как ще бъдете изкарани без вина виновни. Те съвършено владеят изкуството да мислят едно, казвайки нещо съвсем друго и всичко да звучи с трето значение. В тяхна защита може да се каже, че това не винаги е резултат от манипулация. Те притежават трескав ум, който не почива дори през нощта. Близнаците са толкова приказливи и емоционални, че могат да загубят нишката на разговора. Но пък притежават способността да извъртят всичко в посоката, която те желаят и да оборят всичките ви аргументи.

Това умение им помага много в работата, тяхната най-изявена сфера е областта на комуникациите. Но в една романтична връзка, те трябва да се борят с навика да поразяват противника с красноречие.

Лъв

Подобно на Близнаците, Лъвовете могат да насочат същността на дадена история в тяхната посока с красноречието си. Когато се чувства несигурен, един Лъв може така да изреве, че опонентите му да „полетят“ в ъглите, зашеметени от аргументи за техните слабости и недостатъци.

Но в една връзка, Лъвът трябва да се научи да дава пространство и правото на глас на любимия, да чува неговите потребности и понякога да се отказва. Не е лесно да вземете властта на Лъва, но винаги можете да подсладите думите си с ласкателство. Лъвовете са готови на всичко за своите близки и обичат да бъдат оценени заради тяхната щедрост и доброта.

Според зодията: Прощавате ли лесно чуждото прегрешение?

Според зодията: Стара или млада е душата ви

Скорпион

Скорпионите не обичат да изразяват чувствата си, което може да доведе до объркване и недоразумение в една връзка. Скорпионите могат да манипулират партньора си чрез мълчание. Ако държите на партньор от тази зодия, трябва да му помогнете да се бори с тези манипулативни навици.

Когато спечелите доверието му и не играете игрички, които да провокират неговата ревност – той ще започне да се „отваря“ постепенно пред вас. Трябва да го научите да изразява и обсъжда чувствата си без страх от вашето осъждане или отрицателна реакция. Това ще облекчи напрежението и ще помогне за изграждането на дългосрочни взаимоотношения.

Риби

Рибите са силни в своята интуиция и това играе роля в отношенията. Те не само улавят желанията и нуждите на любимия човек. Чрез вродените си способности понякога поемат контрол върху това, което правят другите хора. Те манипулират партньора си, за да направят това, което смятат за най-добро, без да отчитат желанията му. Говорете открито на Рибите за вашите нужди и чувства, така че да не могат да бъдат пренебрегвани. Изразени на глас желания и план за действие, ако не противоречат на неговите стремежи, ще ги накарат да се отпуснат и да забравят за манипулациите.

Как да съблазните жена според нейния зодиакален знак

Според зодията: Какво мразят мъжете?

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
...interesna strana na bliznacite . i moeto goliamo hubavo 4ove4e i to li e taka ???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар