IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 ноември

19 ноември 2018 06 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В началото на деня ще се наложи да преодолеете някои спънки, но постепенно ще овладеете ситуацията. Крайните резултати от работата ви са свързани от една страна с правилна оценка и от друга, с умението ви да използвате правилно информацията, с която разполагате. Не споделяйте тайни.

Телец

Рутинната работа ще ви се получава бързо и ще имате възможност да „се огледате“. Ще можете да се запознаете с някои новости от вашата област, да добиете впечатления от работата на конкурентите, да освежите поизоставена връзка.

Близнаци

Не се отказвайте пред предизвикателствата, но и не се опитвайте да „пробивате стената с глава“. В състояние сте да се справите с каквото и да било, ако анализирате детайлите преди да се захванете за същинската работа. Не злоупотребявайте с търпението на близките си.

Рак

Не разпилявайте силите си в различни посоки и с различни цели. Ако искате да получите съдействие захванете се за едно нещо и то за това, което ви е най-ясно. В някои моменти може да се наложи да тръгнете „по обиколния път“, който ще се окаже по-ефективен.

Лъв

Предстоят интересни делови срещи с влиятелни личности или полезни разговори със задграничните ви партньори. И едното, и другото ще ви подействат вдъхновяващо. Идеята да се върнете към проект, който преди време сте отложили ще се окаже навременна.

Дева

Не се занимавайте с уреждане на юридически и имотни въпроси. Проверете документите си, ако се налага да пътувате и най-вече онези, които са свързани със застраховки и сигурност на вас и евентуално на автомобила ви.

Везни

Ще присъствате на обсъждане на повече от една професионална тема днес. Въздържайте се от изказвания. Заемете слушателска позиция. Ще успеете да си съставите мнение за останалите участници, което съвсем скоро ще ви е много полезно.

Скорпион

Ще общувате с доста хора, включително с непознати. Ще впечатлите събеседниците с интелекта и познанията си. Не отказвайте, ако ви поканят за участие в семинар или друга форма за обмяна на опит.

Стрелец

Ще имате възможност да представите идеите си сред колеги, но в неформална обстановка. Ще ги заинтригувате и ще ви подскажат някои „слаби места“, с които междувременно бихте могли да се справите. Ще установите също така кого е подходящо да включите в екипа си за изпълнение.

Козирог

С важните неща се заемете преди обед. След това може да се наложи да промените програмата си поради непредвидени обстоятелства, които няма как да пренебрегнете. Желателно е да довършите започнатото.

Водолей

Ще получите важна информация, която от доста време търсите и която ще ви помогне да напреднете с текущата си работа. Ако откриете чужда грешка е желателно или да я коригирате незабелязано, или дискретно да съобщите на виновника без излишни критики.

Риби

Въздържайте се от прояви на индивидуализъм и импровизации. Правилният начин днес е да спазвате правилата и да се придържате към установени схеми на работа. Инициативата ви, колкото и да е интересна, няма да получи одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари