IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 ноември

21 ноември 2018 06 20

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете разходите. Купувайте само неща, без които не можете. Проверете падежите на отложените си плащания, може да се натъкнете на грешка. Не си позволявайте прояви на небрежност на работното място.

Телец

Ще намерите оригинално решение на професионален казус с юридическа свързаност. Възможно е да ви изненадат с мил подарък. Работа, свършена преди време ще реализира приход или одобрение, за което не сте и предполагали.

Близнаци

Нотка на авантюризъм ще се прокрадне в поведението ви. Ще сте някак повече рискови и по-малко разумни. Заемете се с уреждането на битови въпроси и ликвидиране на краткосрочни задължения, ако имате такива. Ще е трудно да наваксате, ако пропуснете момента.

Рак

Направеното добро ще се върне при вас като бумеранг. Ще се почувствате доволни и окуражени от преживяванията. Ще имате възможност да удължите срока на някои задачи.

Лъв

Не се вторачвайте в подробности, изграждайте си стратегия в по-широк мащаб. Проявете прагматизъм при уреждане на финансови въпроси, за да не се получи схемата: на брашното евтин, на триците – скъп. Няма да имате време за развлечения, но непременно отделете време за почивка.

Дева

Ако от известно време се опитвате да придобиете някаква собственост, то днес най-вероятно ще имате възможност да довършите започнатото. Ще можете да попълните някои пропуски или да въведете актуални корекции към стари данни. По-възрастен или по-опитен колега ще ви подкрепи.

Везни

Разговор на тема „семеен бюджет“ ще нагнети напрежението. Не се паникьосвайте излишно, ако предстоят непредвидени разходи. Помислете за резервни варианти или се опитайте да прецените за колко време ще възстановите загубите.

Скорпион

Опитайте се да се съобразите и солидаризирате с желанията на партньорите си днес. Дайте им възможност да проявят инициатива и ги окуражете за резултатите, независимо че може да са под очакванията ви. Похвалата ще ги мотивира повече от критиката.

Стрелец

Приятните преживявания ще са свързани с малки, но желани победи. Покрай тях ще има малки, но запомнящи се изненади. Доброто настроение ще ви съпътства през целия ден и ще ви тонизира.

Козирог

Заемете се с дейностите, в които сте сигурни и не се очакват изненади. Може да са трудоемки, но няма да ви затруднят. По-добре е да отложите онези, за които не разполагате с ясна концепция. След време ще се наложи да ги ревизирате.

Водолей

Не разчитайте на случайността и не си правете експерименти. Някакъв ваш резултат ще получи висока оценка и ще ви даде възможност да разширите влиянието си. Мисълта за популярност е привлекателна, но е по-добре да не бързате.

Риби

Действайте с умерено темпо и си поставяйте реалистични цели. Резултатите от работата ви ще са повече от добри и още преди обед ще установите, че е излишно да бързате. Отделете време за близките, изслушайте ги, ще имат нужда от подкрепа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари