IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Рисковете, които да поемете през 2019-а

2 януари 2019 15 50

Ако искате по-голям успех в професионален план

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

В професионален план единственото нещо, което е по-лошо от липсата на възможности е, човек да се провали два пъти в едно и също нещо.

Вижте какви рискове трябва да поемете според зодиакалния си знак и кои са нещата, от които трябва да се възползвате през 2019 г., за да не допуснете същите кариерни грешки, които сте правили досега:

Овен

Ако тази година ви се е сторило, че не сте били достатъчно заети – нещо, което вие мразите, то опитайте се през 2019-а да си намерите достатъчно много ангажименти, но смислени. Ако през 2018-а година сте се чувствали в задънена улица по отношение на работата си, бъдете по-решителни през следващите 12 месеца. Следете за нови възможности да се придвижите напред в кариерата и използвайте пълноценно потенциала си.

Телец

През 2019-а се опитайте да се ангажирате с нови задачи и да си поставите нови цели в професионален план. Вие имате склонност да се съпротивлявате на промените, следователно точно сега е моментът да рискувате и да се „забъркате“ в някакво ново предизвикателство, без много да му мислите. Промяната ще вдъхне нова енергия в живота ви. Ако искате растеж в кариерата трябва да спрете да се придържате към рутината!

Близнаци

Ако за вас 2018-а е било време, в което сте отлагали вземането на някакво важно решение, свързано с кариерата ви, то през идната година – рискувайте и изпробвайте новите възможности, без да се страхувате от провал. Поемането на премерен риск може да се окаже моторът, който да задвижи по-бързо професионалния ви растеж. Ако имате възможност, минете някакво професионално обучение, което да повиши квалификацията ви.

Рак

През следващата година намерете вълнуващи начини да комбинирате вашите артистични заложби с професионалния си живот и така най-накрая ще откриете баланса, от който имате нужда. Ако имате шанс да си работите по-често от вкъщи – възползвайте се от тази възможност. Така може би ще успеете да вложите повече творчески поглед върху работата си и ще покажете на своя работодател разнообразните си умения.

Лъв

За вас 2018-а може би е била година, в която сте отделили повече време на любовния си живот. Затова през следващата година трябва да инвестирате повече усилия в професионален план. Възползвайте се от добрия си вкус в работата си – вашите интелект и умения заслужават да бъдат под светлината на прожекторите. Помислете кои са нещата и ангажиментите, които най-много ви допадат в службата и поемайте повече от тях.

Дева

Вашият стремеж към съвършенство заслужава аплодисменти, затова през следващата година не пропускайте нито една възможност да изпипвате нещата до най-малкия детайл, дори някой да се опитва да ви разсейва. Поемайте ангажименти, които ви позволяват да упражнявате мозъка си. Работете здраво и няма причина да не постигнете всичко, което искате в професията си. Предизвиквайте себе си повече през 2019-а и няма да съжалявате.

Везни

Вие внимавате да не изразявате твърде шумно мнението си, за да не би да засегнете някого. През 2019 г. се насилете да изказвате по-директно мислите си. Предприемайте по-често действията, които смятате, че са правилни, дори и да са в разрез с чуждото мнение (това на колегите ви, например). Ако сте сигурни в правотата си – не бъдете пасивни, а проактивни. Само така шефовете ще ви забележат и ще ви гласуват повече доверие.

Скорпион

Ако сте истински Скорпион, вие сте недоверчиви по природа, а това ви пречи да създавате полезни връзки в професионалния си живот. Опитайте се през идната година да сте по-честни и открити с хората, с които работите, като им позволите да ви опознаят по-добре. Това ще ви помогне да напреднете в йерархията в службата, защото шефовете ви ще усетят, че вие сте един наистина много надежден, оригинален и кадърен служител.

Стрелец

Ако през последните няколко месеца на 2018 г. сте започнали да размишлявате върху това дали сте щастливи в професионален план, то посветете 2019-а на това да постигнете това щастие наистина, но като станете по-прагматични и по-отговорни. Вашите чувство за хумор и лек характер са страхотни, но не са достатъчни за успеха ви. Трябва да работите повече, да бъдете по-организирани, по-прецизни и да се научите да правите по-добри преценки.

Козирог

Вие сте отговорен човек и хората, с които работите сигурно ви ценят много. Постарайте се през другата година да ги накарате да ви ценят не само заради това, че сте работливи и разумни, но и защото сте забавни, добронамерени и приятни за общуване. Обърнете повече внимание на хората, които са ви критикували – не ги отбягвайте, а им дайте втори шанс и се замислете върху думите им. Може критиците ви всъщност да са тези, които ви показват пътя нагоре.

Водолей

Най-вероятно досега сте прекарвали твърде много време в това да се безпокоите за всички неща, които могат да се объркат в кариерата ви. През следващата година бъдете по-напористи и се опитайте да се възползвате в професионален план повече от връзките и контактите, които сте си създали през годините. Разкрийте истинския си потенциал и докажете и на себе си, и на другите, че заслужавате да ви се гласува още повече доверие.

Риби

През следващата година си обещайте, че няма да давате повече на нищо и на никого да спират вдъхновението ви, както и вашия огромен творчески потенциал. Спрете да си намирате различни извинения, за да не излизате от зоната си на комфорт, поне по отношение на работата си. Използвайте всяко свободно време, което имате, за да развивате артистичните си заложби. Не след дълго ще откриете, че си заслужава да инвестирате време и усилия в талантите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари