IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 26 ноември – 2 декември

26 ноември 2018 09 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 26 ноември – 2 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Готовността ви да се отзовете на чужд проблем и желанието ви да услужите може да бъде използвано за користни цели. Не се захващайте с каквото и да било по задължение, ако ви липсва вътрешно убеждение. Финансовото ви положение е леко нестабилно, не прекалявайте с разходите. Рано е да се хвърляте в предколедна подаръчна надпревара. Ще се натъкнете на затруднения при реализацията на някои свои планове, което ще се отрази негативно на настроението ви. Приемете фактите такива, каквито са. След време ще оцените полезността им.

Телец

Ще се наложи да се справите с доста сложен житейски казус, свързан с различни, най-вече чужди интереси. Изграждайте си тактики изхождайки от крайния финансов резултат. Бъдете много предпазливи, ако роднина любезно ви помоли за паричен заем. Помислете дали вече не сте допускали подобна грешка, която ви е струвала скъпо. В професионален план не се очакват проблеми, но не се надявайте и на огромни постижения. Текущата работа ще се осъществява в обичайния си ритъм. Възможно е да ви натоварят и с допълнителни задачи. Преценете обективно дали сроковете, които ви поставят са реални и ако сте в позиция да ги оспорвате, ще е най-добре да го направите.

Близнаци

Проявете сдържаност, когато се налага да общувате с непознати. Не бъдете прекалено откровени, защото думите ви може да бъдат разбрани погрешно и да бъдат използвани във ваша вреда. Ще получите важна информация във връзка с проекти, които сте започнали преди време и се е наложило да стопирате. Ще можете окончателно да решите дали си заслужава да се занимавате с тях или, ако ги продължите ще претърпите загуби. Присъствайки на публична инициатива ще се натъкнете на конкуренти. Проявете дискретност, за да не си присвоят идеите ви.

Рак

Професионалните задачи ще са напълно във възможностите ви. Резултатите ще ви зарадват, окуражат и амбицират. Условията за напредък са налице, но не бива да се преуморявате нито физически, нито психически. Работата ви често ще става повод за коментар при това с положителна оценка. Приемете го с благодарност и без да демонстрирате прекалено самочувствие. Не привличайте целенасочено вниманието към себе си. Дайте възможност на околните да се ориентират самостоятелно в предпочитанията си за общуване. Формулирайте ясно желанията си, за да избегнете възможността за противоречия.

Лъв

Леко напрегнат период, в който на моменти ще попадате в неясни ситуации. Ще ви е трудно да се ориентирате за тактиката и позициите си, както и да уловите нишката на „златната среда“. Дефицитите ще са от най-различно естество – време, сили, желание, настроение, пари… Може да претърпите и някои несполуки, предизвикани от бавната ви реакция или неувереност в собствените си възможности. Проявете максимална предпазливост при работа с нови партньори, не е изключено да се опитат да ви манипулират.

Дева

На работното място ще има промени. Няма да сте в позиция да влияете, но ако подходите прагматично бихте могли да се възползвате. Събитията ще се отразят негативно върху финансовото ви състояние, така че не си позволявайте извънредни разходи. Личните отношения също няма да са в най-добрия си статус. Разногласията с любимия човек на моменти ще са необясними и натрапчиви. С малко повече търпение ще оправите нещата. Ако усетите леко физическо неразположение, то ще е в резултат от емоционална преумора.

Везни

Ще сте ангажирани много повече от обикновено. Покрай обичайните занимания ще се наложи да се заемете и с непредвидени, за чието изпълнение нямате конкретна идея. Ще ви е необходима наистина сериозна концентрация, за да се справите, но пък след това ще сте доволни от себе си. Намалете контактите, разпределяйте времето си правилно. Ако прецените, че трябва да откажете на молба за услуга или покана за развлечение, то направете го в рамките на шегата, за да не влошавате отношенията си с никого. Близките може да изразят недоволство, че не им обръщате достатъчно внимание, зарадвайте ги с нещо, за да се успокоят.

Скорпион

Творческият ви потенциал е стабилен и непрекъснато ще ви хрумват някакви оригинални идеи. Не си правете твърде амбициозни планове. Нереалистичните ви очаквания от действителността и от хората ще завършат с разочарование. Ще имате и добри постижения, но не веднага и не за всичко, с което се захващате. Човек, с когото се познавате сравнително отскоро ще привлече вниманието ви. Може би ще забележите, че мнението ви по доста въпроси е еднакво и имате общи теми на разговор. Скъсявайте дистанцията внимателно и с умерен ентусиазъм, за да не създадете погрешно впечатление за намеренията си.

Стрелец

Няма да ви е много приятно, но ще се наложи да се върнете към стари занимания, които вече възприемате като довършени. Обстоятелствата, а и мнението на околните ще ви принудят да внесете някои корекции или да доизпипате детайлите. Не се сърдете на критиките, които ви отправят, а се заемете старателно. В състояние сте да оправите нещата и да получите очакваната висока оценка. Поддържайте спокойни и търпими отношения с близките си. Те също може да изразят недоволство, че не се включвате достатъчно активно в битовите задачи. Извинете се, ако наистина нямате възможност или просто направете каквото ви молят.

Козирог

Ще има от какво да сте доволни през тази седмица. Възможно е да получите финансови постъпления за дейност, която сте свършили преди доста време или да ви върнат стар заем. Няма да е кой знае колко голямо количество, но пък ще ви даде възможност вие да разплатите дълговете си, които ви безпокоят и да „закърпите някои дупки“ в бюджета. В професионален план изненади не се очакват. В края на седмицата е вероятно да ви поканят да участвате в кратко пътешествие, за което от доста време си мечтаете. Ще бъде един разведряващ завършек на периода.

Водолей

Хората от най-близкото ви обкръжение през тази седмица може да се окажат изключително досадни. Непрекъснато ще се опитват да се намесват в решенията ви, искайки да помогнат без да сте ги молили за каквото и да било. Първоначално може само да ви ядосат, но несломимата им настоятелност рано или късно ще „удари“ върху самочувствието ви и ще започнете да се съмнявате в собствените си действия. Доверете се на интуицията си, а не на чужди съвети. Това, което за околните изглежда неприемливо, за вас ще се окаже напълно удовлетворително и удобно. Животът си е ваш, принципите ви – също.

Риби

В началото на седмицата ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения. Ще са от обективен характер и няма да можете да ги избегнете, но поне да отслабите влиянието им. Осъзнавайки резултата ще повярвате в собствените си възможности. Придържайте се към максимата, че не е важно да получите печалба, а да не претърпите загуба. Преценявайте реално възможностите си. Ще се справите много по-добре, ако не разчитате на помощ. Личните отношения може да са леко дистантни без видима причина. Не се измъчвайте с догадки, задайте въпросите си на любимия човек откровено. Ще разберете на какво се надява и дали сте в състояние да изпълните очакванията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари