IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Херцозите на Съсекс се местят заради кавга между Хари и Уилям?

28 ноември 2018 09 40

Официално причината е друга

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дворецът Кенсингтън съобщи, че заради скорошното попълнение в семейството на принц Хари и Меган Маркъл, двамата са решили да се преместят в нов дом, където ще живеят заедно с майката на херцогинята, предаде OK Magazine.

Новото място е намиращия се в централен Лондон дворец Кенсингтън във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор. Очаква се двойката да заживее там в началото на новата година, но конкретната дата още не е уточнена.

Принц Хари и Меган се ожениха в параклиса на територията на замъка Уиндзор през месец май. Замъкът Уиндзор е на около 32 км западно от централен Лондон. Хари и Меган живеят в двореца Кенсингтън, откакто оповестиха годежа си миналата година.

Замъкът Уиндзор е специално място за техни кралски височества и те са признателни, че официалната им резиденция ще е именно там, се казва в комюнике на двореца. Замъкът Уиндзор е сред любимите резиденции на кралица Елизабет Втора.

Причината Хари и Меган да си търсят нов дом официално е появата на наследника им. Според източници на изданието обаче, Хари решил да се премести заради кавга с брат си принц Уилям.

Запознатият на кралското семейство заявил, че херцогът на Съсекс не иска личният му живот да става публично достояние.

„Той не желае детето му да се намира под прицела на камерите още от раждането“, обяснил източникът.

За разлика от Хари, брат му Уилям е на противоположно мнение. Херцогът на Кеймбридж от ранно детство приобщава децата си към обществото и не вижда в това нищо ужасно.

Очаква се Меган да роди през пролетта на 2019 г.

 

Хари и Меган се местят в нов дом, напускат двореца

Кои са най-популярните имена за детето на Меган и Хари?


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Може ли да отбележа разликата между двореца Кенсингтън и Уиндзор, както и разликата между централен Лондон и Уиндзор :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар